banner
13

Müziği yaşamak ve yaşatmak için…

müzik bireylerin ve toplumların hayatında önemli bir rol oynar ve yaşam boyunca insana eşlik eder. aynı zamanda insanın ruhunu dinlendiren önemli bir araçtır. İnsanların müzik ile ilgilenmesi, yeteneklerine uygun müzik..

Müziği yaşamak ve  yaşatmak için…
banner

müzik bireylerin ve toplumların hayatında önemli bir rol oynar ve yaşam boyunca insana eşlik eder. aynı zamanda insanın ruhunu dinlendiren önemli bir araçtır. İnsanların müzik ile ilgilenmesi, yeteneklerine uygun müzik aletini keşfetmesi ve dans müziğin insanlar için bir ihtiyaç olduğunun en güzel örneklerinden biridir.
onur atilla, 2 yıldır eğitmen olarak kendi onur müzik akademisinde eğitim veriyor. müzik öğretmenliği mezunu olan atilla, akademinin üst katını satış mağazası olarak alt katını ise eğitim yeri olarak kullandıklarını söyledi ve ekledi: “gelen öğrencilerin her biriyle özel olarak ilgilenmeye çalışıyorum. onlar aksaray”ı en güzel şekilde temsil edecekler”
akademiyi mesleğini icra etmek ve öğrencilere eğitim vermek için açtığını aktaran atilla,”bu işletmeyi aksaray”da ki öğrencilerin ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için açtım.  müzik aleti ve müzik ekipmanı ve enstrüman dersi almak, bireysel veya grup halinde prova yapmak gibi müziğe dair tüm ihtiyaçları karşılıyoruz. hedefimiz: her öğrencinin ister amatör olarak ister profesyonel olarak ilgilendiği müziği bilinçli olarak dinleyebilmesi ve icra etmesi”ifadesini kullandı.
tiyatro, müzik ve dans kursları
onur akademisinde tüm enstrümanların bulunduğunu dile getiren atilla şu sözleri söyledi: “burada aynı zamanda tiyatro, müzik ve dans kursları,profesyonel olarak eğitmenlerimiz tarafından veriliyor. akademi olarak türk kültürünü ve müziğini gençlerle birlikte dünyaya tanıtmayı amaçlıyoruz. bizim en büyük amacımız, gençleri kötü ortamlardan uzak tutarak sosyal ortamlarda kendi yeteneklerini ortaya koymalarını sağlamak ”
akademiye gelen öğrencilerinin başarılarından söz eden atilla, “çok fazla öğrencimiz var. Üniversiteyi ve liseyi kazandırdığımız öğrencilerimiz de var” şeklinde konuştu. enstrümanların fiyatlarının kalitesine göre değiştiğini ekleyen atilla, “ağacına ve kalitesine göre fiyatlar değişiyor. en düşük 250 tl ile en fazla 4 bin tl arasında değişiyor” dedi. foto-haber: Şeyda coŞar

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası