banner
Gündem

​Müzik Bölümü dönem sonu konseri verdi

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektör yardımcısı prof. dr. ayhan Özçifçi, kültürel ve sanatsal çalışmaların kendileri için ayrıca önemli olduğunu belirtti. aksaray Üniversitesi (asÜ) rektör yardımcısı prof. dr. ayhan Özçifçi, kültürel ve..

​Müzik Bölümü dönem sonu konseri verdi
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektör yardımcısı prof. dr. ayhan Özçifçi, kültürel ve sanatsal çalışmaların kendileri için ayrıca önemli olduğunu belirtti.
aksaray Üniversitesi (asÜ) rektör yardımcısı prof. dr. ayhan Özçifçi, kültürel ve sanatsal çalışmaların kendileri için ayrıca önemli olduğunu belirtti.asÜ müzik bölümü akademisyenleri ve öğrencileri, hazırladıkları dönem sonu konserini başarıyla icra etti. etkinlikte kısa bir konuşma yapan rektör yardımcısı prof. Özçifçi, kültür ve sanat adına yapılan çalışmaların sadece kampüs için değil, şehir için de önemli bir kazanım olduğunu vurguladı. Özellikle öğrenciler eliyle yapılan çalışmaların çok daha anlamlı olduğuna dikkat çeken prof. Özçifçi, “müzik bölümümüz giderek gelişiyor ve her yıl bir öncekine nazaran daha etkili, daha dikkat çeken konserler düzenliyor. etkinliğin gerçekleşmesinde katkısı olan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi. yapılan konuşmanın ardından öğrenciler, akademisyenlerin de katılımı ile eserleri seslendirdi. Öğrencilerin ses ve enstrüman hakimiyetleri ile dikkat çektiği konser, belgelerin takdiminin ardından sona erdi.  (haber merkezi)
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası