banner
Gündem

“Nakkaş-Hasas Kadın Aktivite Merkezi hanımlara değer katacak”

belediye başkanı dr. evren dinçer”in şehre kazandırdığı projeler arasında yer alan nakkaş-hasas kadın aktivite merkezi”nde çalışmalar tamamlandı. düzenlenecek açılış töreni ile sosyal tesisin kapıları hanımlara açılacak. hanımların sosyal, kültürel, sanatsal..

“Nakkaş-Hasas Kadın Aktivite  Merkezi hanımlara değer katacak”
banner

belediye başkanı dr. evren dinçer”in şehre kazandırdığı projeler arasında yer alan nakkaş-hasas kadın aktivite merkezi”nde çalışmalar tamamlandı. düzenlenecek açılış töreni ile sosyal tesisin kapıları hanımlara açılacak.
hanımların sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere yöneltmek amacıyla hazırlanan nakkaş-hasas kadın aktivite merkezi projesi birçok etkinliğin aynı anda yapılabilmesine imkân sunacak. küçük bölcek ve çevre mahallelerde oturan hanımlar için aktivite merkezinde, çeşitli branşlarda meslekî kurslar ve sosyal etkinlikler düzenlenecek. sadece hanımların kullanabilecekleri nakkaş-hasas kadın aktivite merkezi içerisinde kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fitness salonu, spor salonu, kütüphane, derslikler, meslekî kursların yapılacağı atölyeler, kabul ve dinlenme salonları yer alıyor.
nakkaş-hasas kadın aktivite merkezi”nin önümüzdeki günlerde hizmete açılacağı müjdesini veren başkan dinçer, şehre yeni bir sosyal tesis daha kazandırmanın sevincini yaşadığını belirtti. dinçer, “Şehrimizde, hanım kardeşlerimizin aktivite merkezlerine olan ilgisini biliyoruz. seçim öncesi gittiğimiz her mahallede hanımlarımızın yoğun talepleri üzerine yeni aktivite merkezleri yapacağımıza dair söz vermiştik. göreve başladığımızda gerçekleştirdiğimiz ilk icraatlardan biri de tokİ bölgesi”ndeki necmiye hatun kadın aktivite merkezi”ni tamamlayıp hanımlarımızın hizmetine sunmak oldu. merkezimizin hizmete açılması ile birlikte sosyal belediyecilik adına güzel bir hizmeti daha kentimize kazandırmış oluyoruz. toplumun her kesiminin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik şehrimizin birçok noktasında başlattığımız çalışmalar hız kesmeden devam ediyor” dedi. (haber bülteni)
 
 
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası