banner
Gündem

Nakkaş Mahallesi’nde yollar ulaşıma açıldı

DİNÇER, ‘SABIRLARI İLE BİZLERE DESTEK OLAN HALKIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM’ Şehir genelinde yaşanan altyapı sorunlarını çözüme kavuşturmak için çalışmalar yapan Aksaray Belediyesi üstyapı çalışmalarında da çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü bildirdi. Aksaray Belediyesi..

Nakkaş Mahallesi’nde yollar ulaşıma açıldı
banner

DİNÇER, ‘SABIRLARI İLE BİZLERE DESTEK OLAN HALKIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Şehir genelinde yaşanan altyapı sorunlarını çözüme kavuşturmak için çalışmalar yapan Aksaray Belediyesi üstyapı çalışmalarında da çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü bildirdi. Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Nakkaş Mahallesi’nde başlattığı sıcak asfalt serimini tamamladı. Yapılan asfalt ve kaldırım çalışmalarıyla yeni bir çehre kazandırılmaya çalışılan Nakkaş Mahallesi’ndeki yolun çizgi boyama ve levhalandırma çalışmaları yapıldı.  Nakkaş Mahallesi’nde yapılan çalışmaların tamamlanmasının ardından yollar ulaşıma açıldı. Ekiplerin çalışmalarını sürekli olarak takip ettiğini söyleyen Başkan Dinçer, yapılan çalışmalar hakkında şunları söyledi: “Ekiplerimiz mesai gözetmeksizin yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Nakkaş Mahalle’mizde alt yapıyı tamamladıktan hemen sonra vakit kaybetmeden asfalt serimini de gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızda sabırlarından dolayı teşekkür ediyorum. Sorunları güçlü bir şekilde kalıcı çözümlerle aşıyoruz” diye konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası