banner
Gündem

​Noter’in tescil kolaylığı büyük avantaj sağlıyor

aksaray 6″ıncı noter baş katibi mustafa sevindi, “araçların satış belgeleri artık kargoyla gelmesi beklenmeden noterlerden anında teslim alınacak.  aksaray 6″ıncı noter baş katibi mustafa sevindi, “araçların satış belgeleri artık kargoyla..

​Noter’in tescil kolaylığı büyük avantaj sağlıyor
banner

aksaray 6″ıncı noter baş katibi mustafa sevindi, “araçların satış belgeleri artık kargoyla gelmesi beklenmeden noterlerden anında teslim alınacak. 

aksaray 6″ıncı noter baş katibi mustafa sevindi, “araçların satış belgeleri artık kargoyla gelmesi beklenmeden noterlerden anında teslim alınacak. daha önce 615 noktada yapılan tescil işlemleri, artık türkiye genelinde 2 bin noter tarafından gerçekleştirilecek. notere araç alım satım ve tescil işi için gelen bir vatandaş  aracının ruhsatı,aracın sigortasının olması ve şirket ise imza sürgüsü ile başvuracağını belirten sevindi, vatandaşlar eğer plaka değiştirecek ise eski plaklarını notere getirmeleri zorunlu.daha önce emniyetin aldığı plakaları şimdi biz teslim alıyoruz.tüm işlemleri buradan hallediyoruz. sadece plaka basımını şoförler odası yapıyor."dedi.
plaka ,ruhsat ve tescil işleminin tamamı 181 liraya mal olduğunu vurgulayan sevindi, “yeni bir araç alan veya satan vatandaşın notere geldiğinde bu işlemleri 10 dakika gibi kısa sürede hallediyor. biz sadece vatandaşlarımızdan daha önce  emniyette bulunan personele nasıl davranıyorsa bize de aynı şeklide davranmalarını istiyoruz.emniyette gittiği zaman vatandaş hiç bir ses çıkarmadan 25-30 dakika bekliyor.ama bizde 5 dakika bekleyince hemen işim acil çıkmam gerekiyor tek sıkıntımız bu sistem şu anda iyi işliyor. sistemden hem biz memnunuz hem de vatandaşlar memnun. bu sistemden bir günde türkiye genelinde 27 bin kişi faydalandı. aksaray”da ise 6 günlük dilimde noterlere yaklaşık 700 kişi başvurdu. Şehrimizde ortalama bir ayda 3bin 500 ile 4 bin arası araç satılıyor.”dedi. erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası