banner
Gündem

​Öğrencilerden ‘dikili ağacım var’ projesi

ak İrfan koleji İlkokulu öğrencileri fidanları toprakla buluşturdular.   ak İrfan koleji İlkokulu öğrencileri fidanları toprakla buluşturdular.  çekud (çevre kuruluşları dayanışma derneği) ile birlikte organize edilen fidan dikim faaliyetine İlkokul öğrencileri..

​Öğrencilerden ‘dikili ağacım var’ projesi
banner

ak İrfan koleji İlkokulu öğrencileri fidanları toprakla buluşturdular.   ak İrfan koleji İlkokulu öğrencileri fidanları toprakla buluşturdular.  çekud (çevre kuruluşları dayanışma derneği) ile birlikte organize edilen fidan dikim faaliyetine İlkokul öğrencileri yoğun ilgi gösterdiler. dİkİlİ aĞacim var sloganı ile yapılan dikim törenine aksaray orman İşletme müdürü  mehmet taşan”da katılarak, öğrencilere bir fidanın nasıl dikileceğini uygulamalı olarak gösterdikten sonra fidan dikim faaliyetine geçildi. nevşehir yolu  esentepe mevkiinde orman genel müdürlüğüne ait  fidanlıkta  boş alanlarda çukurlar açılarak 300 kadar sedir ve mavi selvi toprakla buluşturulduktan sonra aksaray orman İşletme müdürlüğünün temin ettiği arazöz ile dikilen fidanlara can suyu verildi.
fidan dikim programına katılan ak İrfan koleji  yönetim kurulu başkanı ali Özlük  “Öğrencilerimize fidan dikmenin önemini aşılamak,  gelecek nesillere ormanlar bırakmak amacı ile çekud ile birlikte bu fidan dikim etkinliğini  gerçekleştirdik.  okul olarak bu fidanlar konya”dan temin edilmiş olup, toprakta kurumadan tutma olasılığı yüksek fidanlardır.   geleceğin liderlerini yetiştiren ak İrfan kolejimiz her öğrencinin dİkİlİ aĞacim var diyebileceği fidan dikim etkinliği güzel bir şekilde, mutlulukları gözlerinden okunan  öğrencilerimizin yüksek katılımları ile gerçekleştirdik.  çekud tarafından geliştirilen dİkİlİ aĞacim var, tohumdan fİdana projelerine daha önceki yıllarda da  bu tür etkinlikler yaparak katkıda bulunduk.  bundan sonrada böyle güzel faaliyetlere katkıda bulunmaya devam edeceğiz” dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası