banner
Gündem

Öğretmenin çorabı ıslanan öğrencisine kendi çorabını giydirmesi yürekleri ısıttı

aksaray”da  bir öğretmenin kar yağışı sonrası öğrencisinin çoraplarının ıslandığını fark etmesi sonucu kendi çorabını giydirdiği fotoğraflar yürekleri ısıttı. aksaray atatürk İlkokulu 4″üncü sınıf öğrencisi bir kız çocuğunun çoraplarının ıslandığını nöbetçi..

Öğretmenin çorabı ıslanan öğrencisine kendi çorabını giydirmesi yürekleri ısıttı
banner

aksaray”da  bir öğretmenin kar yağışı sonrası öğrencisinin çoraplarının ıslandığını fark etmesi sonucu kendi çorabını giydirdiği fotoğraflar yürekleri ısıttı.

aksaray atatürk İlkokulu 4″üncü sınıf öğrencisi bir kız çocuğunun çoraplarının ıslandığını nöbetçi öğretmen hafife tüzün fark etti. Öğrencinin çoraplarının ıslandığını gören tüzün, çoraplarını çıkartarak öğrencisine giydirdi.

sosyal medyada paylaşılan o anların fotoğrafı ise çok sayıda beğeni topladı.

atatürk İlkokulu müdürü recep çelen gazetecilere, her sabah öğrencilerini okulun giriş kapısında karşıladığını belirtti. kış günü olduğu için öğrencilerin montlarına ve ayakkabılarının durumuna daha dikkatli baktıklarını söyleyen çelen, “her sabah saat 08.15 gibi öğrencilerimi okul kapısında karşılarım. hava yağışlı olduğu için öğretmenlerimiz ile birlikte öğrencilerimizin ayakkabılarını tek tek kontrol ediyoruz. İhtiyaç sahipleri öğrencilerimize de ayakkabı ve mont veriyoruz. 25 kadar öğrencinin botlarında sıkıntı olduğunu fark ettim. onları malzeme odasına yönlendirdim. o sırada bu öğrencimizi de öğretmeni hafife tüzün fark etmiş. islak çorabı görünce etrafta yenisini ararken öğretmeni hemen kendi çorabını çıkardı, yavrumuza giydirdi. bu durum çok hoşuma gitti. o anı fotoğraf çekerek ölümsüzleştirdim. fotoğraftan öğretmenimizin haber yoktu. Öğretmenimizden izin alarak sosyal medyada paylaştım. sonrasında çok güzel tepkiler aldık" dedi.

 4″üncü sınıf öğrencisi büşra keser ise, "okula gelirken ayakkabım ve çorabım ıslanmıştı. müdürümüz ıslak botu tekrar giymemem için bana bir tane bot verdi ve öğretmenim de ayağım üşümesin diye kendi çorabını çıkartıp, giymeme yardımcı oldu. çok mutlu oldum. İkisine de çok teşekkür ederim" diye konuştu. foto-haber:erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası