banner
Gündem

‘Öğretmenler ilim ordusunun kahramanlarıdır’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 24 Kasım Öğretmenler günü münasebeti ile kutlama mesajı yayınladı. Mesajında öğretmenliğin kutsal meslekler arasında yer aldığını belirten Başkan Dinçer şöyle konuştu: “Öğretmenlerimiz verdikleri eğitimle ülkemizi..

‘Öğretmenler ilim ordusunun kahramanlarıdır’
banner

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 24 Kasım Öğretmenler günü münasebeti ile kutlama mesajı yayınladı.

Mesajında öğretmenliğin kutsal meslekler arasında yer aldığını belirten Başkan Dinçer şöyle konuştu: “Öğretmenlerimiz verdikleri eğitimle ülkemizi bağımsız, özgür ve aydınlık bir toplum olarak muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmaya çalışır. Bizlere düşen görev öğretmenlerimizi sadece 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde hatırlamak hatasına düşmeyerek, onlara gereken saygıyı ve değeri her zaman göstermek olmalıdır.

En zor şartlarda bile, Anadolu’nun her köşesine ulaşarak ışık olan, eğitmeyi ve öğretmeyi layıkıyla yerine getirmeye çalışan, çocuklarımızı özveri, sabır ve emekle yoğuran ve topluma hazırlayan, devlete, millete faydalı insanlar olarak yetiştiren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü yürekten kutluyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası