banner
Gündem

ÖNDER’den Kartal’a hayırlı olsun ziyareti

aksaray Önder İmam hatipler derneği aksaray İl milli eğitim müdürlüğü görevine resmi olarak atanan hacı Ömer kartal”a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. aksaray Önder İmam hatipler derneği aksaray İl milli eğitim..

ÖNDER’den Kartal’a  hayırlı olsun ziyareti
banner

aksaray Önder İmam hatipler derneği aksaray İl milli eğitim müdürlüğü görevine resmi olarak atanan hacı Ömer kartal”a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.
aksaray Önder İmam hatipler derneği aksaray İl milli eğitim müdürlüğü görevine resmi olarak atanan hacı Ömer kartal”a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.
Önder İl başkanı kuddusi bakar beraberinde dernek yöneticileri ile birlikte ziyaret ettiği hacı Ömer kartal”a görevinde başarılar diledi. milli eğitimle uyum içerisinde çalıştıklarını ve kısa süre önce de Şeyh edebal-i İmam hatip ortaokulu içerisinde hizmet vermek üzere bir cami inşaatı başlattıklarını aktaran bakar, “müdürümüz aksaray”da önemli bir örnek teşkil edecek bu projemize büyük destek verdi. allah razı olsun. İnşallah aksaray”a bu tür hizmetlerin kazandırılması adına iş birliklerimiz ve ortak projelerimiz devam edecektir. İl milli eğitim müdürümüz tüm sivil toplum örgütlerine karşı olumlu bir yaklaşım içerisinde. yapılacak çalışmalara da gerekli desteği veriyor. ”dedi.
ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl milli eğitim müdürü hacı Ömer kartal, “aksaray”ın eğitim çıtasını yükseltmek adına çalışmalarımız devam edecektir. gerek sivil toplum örgütlerimiz gerek kurum ve kuruluşlarımızla ortak akıl ve istişarelerle elimizden gelen hizmeti yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz.”dedi.
yapılan açıklamaların ardından aksaray Önder İmam hatipler derneği başkanı kuddusi bakar  İl milli eğitim müdürü hacı Ömer kartala  yaptıkları  güzel hizmetlerden dolayı  teşekkür ederek  hediye takdiminde bulundu. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası