banner
Gündem

​Önder’den Kudüs mitingi

ankara anadolu meydanında düzenlenen kudüs mitingine Önder ve genç Önder üyesi birçok lise, üniversite öğrencisi ve çok sayıda vatandaş katıldı. ankara anadolu meydanında düzenlenen kudüs mitingine Önder ve genç Önder..

​Önder’den Kudüs mitingi
banner

ankara anadolu meydanında düzenlenen kudüs mitingine Önder ve genç Önder üyesi birçok lise, üniversite öğrencisi ve çok sayıda vatandaş katıldı.
ankara anadolu meydanında düzenlenen kudüs mitingine Önder ve genç Önder üyesi birçok lise, üniversite öğrencisi ve çok sayıda vatandaş katıldı. aksaray”dan Önder İl teşkilatı ve genç Önder il teşkilatı da mitinge katkıda bulundu. mitingde açıklamada bulunan Önder genel başkanı halit bekiroğlu; “Ümmetin bu yürüyüşü, dünden başlayan, bugün devam eden ve yarında devam edecek olan bu yürüyüş, kudüs”ü özgürlüğüne kavuşturacaktır. konferanstan sonra öğrencilerimizle beraber külliye”yi ziyaret edip, beştepe millet camiinde akşam namazımızı eda ettik” dedi. (haber merkezi)
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası