banner
Gündem

Önemli olan şehrimizin gelişmesi ve büyümesidir

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, farklı kurumlarla işbirliği içinde yapılan çalışmaların ortak paydasının aksaray olduğunu belirtti. aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, farklı kurumlarla işbirliği..

Önemli olan şehrimizin  gelişmesi ve büyümesidir
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, farklı kurumlarla işbirliği içinde yapılan çalışmaların ortak paydasının aksaray olduğunu belirtti.
aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, farklı kurumlarla işbirliği içinde yapılan çalışmaların ortak paydasının aksaray olduğunu belirtti.
asÜ çocuk eğitimi uygulama ve araştırma merkezi son derece önemli bir çalışmaya imza attı. bir çocuk kütüphanesi kurmak için yola çıkan merkez müdürü doktor Öğretim Üyesi gözde ertürk kaya, Şehit yusuf çelik anaokulu idarecileri ile birlikte bu çalışmayı tamamladı. kütüphanenin açılış töreninde konuşan rektör Şahin, emeği geçen herkesi tebrik ettiklerini söyleyerek, “bu son derece önemli ve güzel bir çalışma. İster Üniversite bünyesinde olsun, ister milli eğitim bünyesinde olsun bizim için esas önemli nokta aksaray”dır, onun hizmet alması ve gelişmesidir. biz bu şehri seviyoruz ve önemsiyoruz. elimizin her taşa değmesi için çalışıyoruz” dedi. kütüphanenin hikâyesine dair kısa bilgiler veren asÜ çocuk eğitimi uygulama ve araştırma merkezi müdürü doktor Öğretim Üyesi gözde ertürk kaya, kurulan kütüphanenin türkiye”de ikinci olduğunu belirtti. okul müdürü hatice İnce de, böyle bir çalışmanın içinde olmanın kendileri açısından da gurur verici olduğunu kaydetti.
yapılan kısa konuşmaların ardından kurdele kesildi ve kitap seçimlerinden tasarımına kadar titizlikle hazırlanan kütüphane katılımcılar tarafından gezildi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası