banner
Gündem

‘Önemli yatırım ve hizmetlerin yapıldığı bir yılı geride bıraktık’

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, “2021 yılının muhasebesini yaparken, 2022 yılının daha iyi şekilde geçmesi için neler yapılması gerektiğini düşünerek, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi ilimiz ve ülkemiz için..

‘Önemli yatırım ve hizmetlerin yapıldığı bir yılı geride bıraktık’
banner

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, “2021 yılının muhasebesini yaparken, 2022 yılının daha iyi şekilde geçmesi için neler yapılması gerektiğini düşünerek, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi ilimiz ve ülkemiz için en verimli şekilde değerlendirmeye çalışacağız” dedi.
aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajında; “yeni yıl demek, yeni bir başlangıç, yeni bir umut ve umutları yeşertmek için çok çalışmak, daha güzel bir yıl, daha mutlu, daha huzurlu bir gelecek için çok büyük sorumluluk üstlenmek demektir. 2021 yılı sona ererken, ülkemiz ve ilimizin daha huzurlu ve refahlı yarınlara ulaşılması konusunda ümitlerimizi daha da artırarak geleceği karşılıyoruz. daha güzel gelecek için hepimizin dünün muhasebe ve mukayesesini en iyi şekilde yaparak, yeni girişim ve değişimler için fırsat olacak bu günlerde, hedeflerimize ulaşmak için daha çok çalışmamız gerekiyor. aksaray”ımıza birçok alanda çok önemli yatırımlar ve hizmetlerde adımların atıldığı bir yılı geride bıraktık. geride bıraktığımız yılda olduğu gibi 2022 yılında da gücümüzü, zamanımızı en iyi şekilde kullanarak ilimizi her alanda daha da geliştirmek önceliğimiz olacaktır. birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde, azim ve kararlılıkla çocuklarımıza daha güzel yarınlar hazırlamak ve yeni türkiye yolunda 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarını gerçekleştirmek için tüm gücümüzle çalışacağız. bu duygularla 2022 yılının birlik, beraberlik, barış ve huzur içerisinde geçmesi ve ülkemizin kalkınma çabasına hız ve başarı getirmesi temennisi ile vatanımıza, ülkemize ve İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ederken değerli aksaray halkımızın ve partililerimizin yeni yılını kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.” (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası