banner
Gündem

​Organize sanayide MHP rüzgarı esti

 mhp aksaray milletvekili adayları ramazan kaşlı, sefer alkan, aysun hızlı okur ve fatih Önemli osb”de seçim çalışması yaptı.   mhp aksaray milletvekili adayları ramazan kaşlı, sefer alkan, aysun hızlı okur ve..

​Organize sanayide MHP rüzgarı esti
banner

 mhp aksaray milletvekili adayları ramazan kaşlı, sefer alkan, aysun hızlı okur ve fatih Önemli osb”de seçim çalışması yaptı.   mhp aksaray milletvekili adayları ramazan kaşlı, sefer alkan, aysun hızlı okur ve fatih Önemli osb”de seçim çalışması yaptı. mhp adaylarına işçilerin ve yatırımcılardan destek sözü geldi. osb”deki işçiler, “mhp 15 temmuz”da dik durarak ülkenin bekasından yana taraf oldu. biz de seçmenler olarak mhp”den yana dik duracağız ve mecliste mhp”li vekil sayısını arttıracağız. mhp genel başkanı devlet bahçeli ve ülkücülere borçludur. bu millet bahçeli”nin ülke sevdasını unutmayacaktır. bahçeli”nin ülke sevdasını ve ülkenin bekası için hükümete verdiği desteği unutmayacaktır. Ülkenin bekası için cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde cumhurbaşkanı adayı olarak recep tayyip erdoğan”ı destekleme kararı alırken, cumhur ittifakının da kurucusu olmuştur.
24 haziran”da istikrarın sürmesi, Ülkenin bekası için cumhur ittifakını ve mhp”yi destekleyeceğiz.” dediler.
mhp”nin 15 temmuz hain darbe sürecinin ardından duruşu ve izlediği siyasetten dolayı mhp aksaray milletvekili adayları, mhp genel başkanı devlet bahçeli”ye olan sevginin, güvenin ve ülke sevdasının aksaray temsilcilerini 24 haziran seçimlerinde türkiye büyük millet meclisine (tbmm) göndererek, mhp”nin mecliste de ülkenin güvenilir sigortası olduğunu belirttiler. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası