banner
Gündem

‘Ortak akılla Ortaköy’ümüze yeni bir vizyon kazandıracağız’

ak parti ortaköy İlçe belediye başkan adayı ali rıza Özdemir, 31 mart pazar günü yapılacak yerel seçimler kapsamında yürüttüğü çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. alİ riza Özdemİr; “ortakÖy halki İle el..

‘Ortak akılla Ortaköy’ümüze  yeni bir vizyon kazandıracağız’
banner

ak parti ortaköy İlçe belediye başkan adayı ali rıza Özdemir, 31 mart pazar günü yapılacak yerel seçimler kapsamında yürüttüğü çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. alİ riza Özdemİr; “ortakÖy halki İle el ele vererek İlçemİzİn çehresİnİ deĞİŞtİreceĞİz” 

seçimlere çok kısa bir zaman dilimi kaldığını ifade eden Özdemir, adaylığı açıklandığı andan itibaren ortaköy halkı ile el ele vererek ilçenin eksiklerini yerinde görerek incelemelerde bulunduklarını belirtti.
“halkimizin taleplerİnİ gİderecek projeler Ürettİk”
ortaköy”de birçok alanda değişiklik düşündüklerini ve bu manada vizyon projeler oluşturduklarını ifade eden Özdemir; “Özellikle sosyal alanlarda önemli atılımlar yapacağız. İlçe bazında olmamıza rağmen tamamen il bazında uygulanan sosyal aktiviteleri, kültürel projeleri hayata geçireceğiz. gençlerimize yönelik önemli projelerimiz var. fabrikalarımızla ilgili eksikliklerimiz var. bu noktada atık su arıtma tesisi düşünüyoruz. İlçemize bir yürüyüş parkuru kazandıracağız. bu noktada gerekli çalışmalarımızı yaptık. projelerimizi görselleri ile halkımızla paylaştık. halkımızın taleplerini giderecek projeler ürettik. Üretmeye de devam edeceğiz.” dedi. 
“bİz ortakÖy”e hİzmet ve yenİlİk vaat edİyoruz”
ortaköy nüfusunu artıracak adımlar da atacaklarını aktaran Özdemir şöyle konuştu; “İlçemizdeki göçü durdurup, ilçemizin nüfusunu artıracak hamlelerde bulunacağız. Şehrimizde mini bir organize sanayi olabilir. bunun 3 kademesi var. en kolay olanı belediye tarafından kurulan mini osb şeklinde olanı. bunla ilgili girişimlerimiz var. bunun yanında ulaşım konusunda ipek yolu ilçemizden geçiyor bunu değerlendirmemiz gerekiyor. biz ortaköy”e hizmet ve yenilik vaat ediyoruz. vatandaşlarımıza yapacaklarımızı anlatıyoruz. bu noktada ilçe halkı tarafından büyük beğeni alıyoruz. İlçe başkanı olduğum dönemde de ortaköy”e kazandırdığımız bir çok proje var. bu süreçte yaptıklarımız bizim aynamız. ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.”
“vatandaŞlarimizla sÜreklİ İstİŞare halİndeyİz”
yapacağı diğer projelerle ilgili de bilgiler veren ak parti adayı Özdemir; “yapacağımız projelerle ortaköy”ümüzün kapılarını estetiğe aralayacağız.  İlçemize yeni bir görünüm yeni bir vizyon kazandıracağız. bu kapsamda yeni otogar, sıfır atık tesisi, kentsel planlama, gençlik merkezi, eğlenceli okul bahçeleri, enerjisi santralleri, yeni mezarlık planlaması, bisiklet yolu gibi önemli projelerimiz var. esnaflarımızla, vatandaşlarımızla sürekli istişare halindeyiz. talep ve isteklerini dinliyoruz. ortak akılla ortaköy”ümüze önemli bir vizyon kazandıracağız.” diye konuştu. foto-haber: dilara arslangedİklİ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası