banner
Gündem

Ortak amaç Aksaray

askerlİk Şube baŞkani mehmet vurmaz”i zİyaret eden beledİye baŞkani haluk Şahİn yazgi, “kurumlar arasi İŞbİrlİĞİnİ Önemsİyoruz” ortak amaç aksaray aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, beraberindeki meclis üyesi ile birlikte..

Ortak amaç Aksaray
banner

askerlİk Şube baŞkani mehmet vurmaz”i zİyaret eden beledİye baŞkani haluk Şahİn yazgi, “kurumlar arasi İŞbİrlİĞİnİ Önemsİyoruz”

ortak amaç aksaray

aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, beraberindeki meclis üyesi ile birlikte askerlik Şube başkanı albay mehmet vurmaz”a iade-i ziyarette bulundu

ziyarette; aksaray halkına hizmet etmek için geceyi gündüze katarak her zaman sahada olduklarını söyleyen belediye başkanı haluk Şahin yazgı, belediyenin her alanda projesi ve hizmeti olduğu söyledi.

kurumlar arası işbirliğinin öneminden bahseden belediye başkanı haluk Şahin yazgı, belediye olarak kurumlarla olduğu gibi sivil toplum kuruluşları (stk) ile her zaman uyumlu çalışma sergilendiğini söyledi. ortak yürütülen birçok projenin örneklerini verdi.

askerlik Şube başkanı albay mehmet vurmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başkan ve meclis üyesine teşekkür etti. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası