banner
Gündem

Ortaköy projeleri ile dikkat çekiyor

kültürpark yönetim kurulu başkanı erdal kara, ortaköy belediye başkanı ali rıza Özdemir”i ziyaret etti. İlçeye kazandırılan ve yapılması planlanan projelerle ilgili bilgiler veren Özdemir, uzun vadede ortaköy”ün gelişimine katkı sağlayacak..

Ortaköy projeleri ile dikkat çekiyor
banner

kültürpark yönetim kurulu başkanı erdal kara, ortaköy belediye başkanı ali rıza Özdemir”i ziyaret etti. İlçeye kazandırılan ve yapılması planlanan projelerle ilgili bilgiler veren Özdemir, uzun vadede ortaköy”ün gelişimine katkı sağlayacak projeler geliştirdiklerini söyledi.

mİllet bahçesİ hİzmete gİrdİ

bölgenin en büyük millet bahçesini inşa ettiklerini ifade eden Özdemir, “yunus emre millet bahçesi hizmete girdi böylece türkiye”nin en geniş konseptli millet bahçesini hayata geçirmiş olduk” dedi.
hayvan pazarı, soğuk hava deposu ve kesimhane projelerinin temelinin atıldığını ifade eden Özdemir,  “soğuk hava deposunun devamında açık ve kapalı hayvan pazarı alanlarımız var. İçerisinde kesimhanemiz de mevcut. hastalıklı hayvanlar için karantina bölgesi ve hayvan tüccarları için yemlerini koyabilecekleri alanlar olacak. pazar alanına gelenlerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik sosyal tesis alanı ve bu tesis alanımız içerisinde tüccarların barınmalarına yönelik bölümlerimiz olacak” dedi.

‘hayata geçİrmeyİ planladiĞimiz projemİz var”

türkiye”nin en modern ve kapsamlı hayvan pazarının da hayata geçirilmiş olacağını söyleyen başkan Özdemir; “40 bin metrekare alana inşa ettiğimiz asfalt şantiyemiz ile ilçemizin bu alanda 50 yıllık ihtiyacını karşılamayı hedefliyoruz. İlçemizin geleceğine yatırım yapma noktasında daha hayata geçirmeyi planladığımız birçok projemiz var” dedi.
İlçedeki çalışmaların önemine dikkat çeken kara, bu çalışmaların katma değeri yüksek çalışmalar olduğunu ifade ederek, Özdemir”e başarılar diledi. foto-haber: Şeyda coŞar

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası