banner
Gündem

Ortaköy’de 44 yıllık müdür emekli oldu

ortaköy kaymakamlığı yazı İşleri müdürü olarak görev yapan mübaat güneyli 44 yıllık başarılı çalışma hayatının sonunda emekli oldu. ortaköy kaymakamlığı yazı İşleri müdürü olarak görev yapan mübaat güneyli 44 yıllık..

Ortaköy’de 44 yıllık müdür emekli oldu
banner

ortaköy kaymakamlığı yazı İşleri müdürü olarak görev yapan mübaat güneyli 44 yıllık başarılı çalışma hayatının sonunda emekli oldu.
ortaköy kaymakamlığı yazı İşleri müdürü olarak görev yapan mübaat güneyli 44 yıllık başarılı çalışma hayatının sonunda emekli oldu.
çalışma hayatı boyunca personelleri, amirler ve diğer kamu çalışanları tarafından sevilen, güler yüzüyle ve çalışkanlığı ile bilinen yazı İşleri müdürünün veda yemeğine İlçe kaymakamı fatih görmüş, kaymakamlık çalışanları, kurum amirleri ve çalışanları katıldılar.
sohbet ortamında geçen yemeğin ardından konuşma yapan kaymakam görmüş; “bu gün burada çok kıymetli müdürümüz mübaat abimizin emekliye ayrılması nedeniyle toplanmış bulunuyoruz. mübaat müdürümüz tarafsızlığı ile bilinen, ağırbaşlı ve çok çalışkan bir personelimizdi. kendisi memuriyette 44 yıl doldurdu ve alnın akıyla, şerefli bir şekilde emekli oluyor. kendisine emeklilik hayatında huzur, sağlık, mutluluk diliyorum. mübaat abimizi tebrik ediyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum.”dedi.
görmüş”ün, günün anısına hediye takdiminin ardından vedalaşma merasiminde duygulu anlar yaşandı. tüm personeline ve yemeğe katılanlara teşekkür ve iyi dileklerini ileten güneyli şunları ifade etti; ” beraber çalışmış olduğumuz süre içerisinde birbirimize hakkımız geçmiştir. benden yana hakkım helal olsun. sizlerden de hakkınızı helal etmenizi istiyorum ve bundan sonraki çalışma hayıtınızda başarılar dilerim.” dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası