banner
Gündem

Ortaköy’e galericiler sitesi kurulacak

GALERİCİLER SİTESİ PROJESİ LANSMAN TOPLANTISI 06 ŞUBAT’TA ORTAKÖY YUNUS EMRE KÜLTÜR MERKEZİNDE YAPILACAK Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile Ortaköy Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen galericiler sitesinin fizibilite çalışmalarını..

Ortaköy’e galericiler sitesi kurulacak
banner

GALERİCİLER SİTESİ PROJESİ LANSMAN TOPLANTISI 06 ŞUBAT’TA ORTAKÖY YUNUS EMRE KÜLTÜR MERKEZİNDE YAPILACAK

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile Ortaköy Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen galericiler sitesinin fizibilite çalışmalarını tamamlandı. Proje ve lansman toplantısı hakkında açıklama yapan Ortaköy Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir,  “Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Ahmet Koçaş ile birlikte ilçemize kazandıracağımız ‘Galericiler Sitesi’ hayırlı olsun. Kurumlar arası iş birliklerini güçlendirerek ilçemize daha farklı yatırımlar kazandıracağız. Oto galeri kampüsümüz içerisinde traktör ve otomobiller için ayrı galeriler yer alacak. Satış hizmetlerini hızlandırmak için oto ekspertiz, oto stüdyo, sigorta acentesi, noter ve oto yıkama yer alacak. Ayrıca otomobil almaya gelen vatandaşların ihtiyaçlarını gidermek için lokanta, kafeterya ve büfe de bulunacak” dedi.

Oto galeri kampüsünün sunduğu fonksiyonlara da değinen Özdemir, “Kampüse yerleştirilecek güneş panelleri sayesinde kendi elektriğimizi üreteceğiz. Su israfının önüne geçmek için oto yıkamada kullanılan suyu arıtıp yeniden kullanacağız. Elektrikli araçlarımız için şarj istasyonlarımız da kurulacak. Taşınması gereken araçlar için de özelleşmiş rampa sistemimiz olacak” diye konuştu.

TANITIM TOPLANTISI 6 ŞUBAT’TA

Proje ile Ortaköy’ün galericiler sitesi eksikliğinin giderileceğini aktaran ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, “Göreve geldiğimiz kasım ayı itibariyle, şehrimiz ve ilçelerimiz adına projelerimize başladık. Aksaray’ımızın en büyük ilçesi olan Yunus Emre Diyarı Ortaköy’ümüzün en büyük sorunları arasında yer alan galericiler sitesi eksikliğini gidermek adına fizibilite çalışmalarımızı tamamlayarak projemizi hazır hale getirdik. Ortaköy Belediye Başkanımız Ali Rıza Özdemir ile geçtiğimiz günlerde yaptığımız görüşmeler ve basın açıklamasıyla birlikte 6 Şubat 2023 Pazartesi günü Ortaköy’ümüzde lansman toplantısı gerçekleştirecek, projemizin en ince ayrıntısına kadar detayları paylaşacağız. Bundan 8 yıl önce bir şehrin kalbi ilçeleriyle birlikte atar sözünü söylerken ilçelerimize projeler üretilmesi gerektiğini ve artık Aksaray’ın ilçeleriyle birlikte büyümesi gerektiğini belirtmiştik. Bugün 2022-2026 Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu olarak ilçelerimize projeler üretiyor ve hayata geçiyoruz. Ortaköy projemizin hemen sonrasında Aksaray’ımıza turizmde çağ atlatacak bir projeyi daha kamuoyu ve üyelerimizle paylaşacağız. ATSO artık sadece kendine proje üreten bir Sivil Toplum Kuruluşu olmaktan çok uzakta, şehir ve ilçeler için projeler üreten, hayata geçiren bir konumdadır. Galericiler sitesi projesini en kısa sürede tamamlayarak hayata geçirecek ve ilçemiz adına büyük bir eksikliği gidereceğiz. Lansman toplantımıza tüm Ortaköy ve Aksaray halkımız davetlidir” dedi.  Haber: Şeyda COŞAR

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası