banner
Gündem

OSB kreşte karne ve iftar programı

aksaray osb kreş ve gündüz bakım evi öğrencileri karne heyecanı yaşadı. karne töreninin akabinde veliler iftar sofrasında buluşturuldu. aksaray osb kreş ve gündüz bakım evi öğrencileri karne heyecanı yaşadı. karne..

OSB kreşte karne  ve iftar programı
banner

aksaray osb kreş ve gündüz bakım evi öğrencileri karne heyecanı yaşadı. karne töreninin akabinde veliler iftar sofrasında buluşturuldu.
aksaray osb kreş ve gündüz bakım evi öğrencileri karne heyecanı yaşadı. karne töreninin akabinde veliler iftar sofrasında buluşturuldu.
aksaray organize sanayi bölgesinde 2017-2018 yılında faaliyetine başlayan o.s.b. kreş ve gündüz bakım evi ilk karne heyecanını da yaşadı. eğitim öğretim yılının son bulması ile kreşte okul öncesi eğitim gören öğrenciler karne aldı. düzenlenen karne töreninin ardından öğrenci velileri, okul idarecileri ve öğretmen kadrosu iftar sofrasında bir araya geldi.
aksaray”da en kapsamlı hizmeti veren eğitim kurumlarından biri olduklarını ve bu manada ilk karne töreninin kendileri için onur kaynağı olduğunu ifade eden osb kreş ve gündüz bakımevi müdürü Şeyda bozkurt, kreş hizmetleri ile ilgili bilgiler verdi. bozkurt; “bahçesinde çocuklarımızın eğlenebileceği nitelikte iki tane büyük parkımız mevcut, doğayla iç içe olmaları açısından ekip biçme uygulama alanı dediğimiz çim alanımız mevcut. 0-66 ay çocuklara eğitim ve hizmet vermekteyiz. her yaş grubundan çocuğa yönelik olduğu için organize sanayi bölgesinde çalışan aileler de güvenle bırakabilirler çocuklarını.”dedi.
aile ve sosyal politikalar bakanlığı İl müdürlüğüne bağlı olarak hizmet verdiklerini ancak uydukları programın milli eğitimin kendi müfredatı üzerinden olduğunu aktaran bozkurt, “bütün bunlara ek olarak İngilizce, görsel sanatlar, müzik ve drama, satranç gibi branş derslerimiz var. ayrıca çocuklarımızla anadili etkinlikleri, serbest zaman etkinlikleri, beyin fırtınası gibi etkinliklerde yapıyoruz. jimnastik, ritmik jimnastik, dans gibi çocuklarımızı hareket yönünden de geliştirecek, gelişimini destekleyecek çalışmalarımız da mevcut.” dedi. ali furat”ın haberi

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası