banner
Gündem

​Otel konforunda aktivite merkezi

aksaray belediye başkanı evren dinçer, yakın tarihte açılışa hazırlanancumhuriyet mahallesi kadın aktivite merkezi”nde incelemelerde bulundu. başkan dinçer, başkan yardımcılarıyla birlikte mutfak atölyesi, dikiş atölyesi başta olmak üzere diğer tüm üniteleri..

​Otel konforunda aktivite merkezi
banner

aksaray belediye başkanı evren dinçer, yakın tarihte açılışa hazırlanancumhuriyet mahallesi kadın aktivite merkezi”nde incelemelerde bulundu.
başkan dinçer, başkan yardımcılarıyla birlikte mutfak atölyesi, dikiş atölyesi başta olmak üzere diğer tüm üniteleri tek tek gezdi. yetkililerden proje genelinde gelinen seviye ve hazırlıklar hakkında bilgi aldı. başkan dinçer, yaptığı incelemelerde gördüğü eksiklerin giderilmesi için de talimatlar verdi.
cumhuriyet, yunus emre ve çiftlik mahallelerini kapsayan ve tokİ bölgesinde yaşayan yüzlerce kadına hizmet verecek merkezin en kısa sürede tamamlanarak resmi açılışının yapılması planlanıyor.
temeli atıldıktan sonra büyük bir hızla ilerleyen kadın aktivite merkezi inşaatının çevre düzenlemesi aydınlatma ve iç tefrişatı yapılıyor. tokİ”deki kadınların sosyal kültürel eğitsel olarak tüm ihtiyaçlarını tek çatı altında karşılayabilmek amacıyla hayata geçecek olan merkez yüzme havuzundan fitness salonuna, hamamdan saunasına, meslek eğitim ve hobi kursları için atölyelerden, dersliklere, kütüphaneden kafeteryaya beş yıldızlı otel konforunda hizmete sunulacak. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası