banner
Gündem

Otizm Farkındalık Günü

işıl mantı özel çocuklarla birlikte dünya otizm farkındalık günü dolayısıyla düzenlenen programla otizm ve çevreye dikkat çekti. işıl mantı özel çocuklarla birlikte dünya otizm farkındalık günü dolayısıyla düzenlenen programla otizm..

Otizm Farkındalık Günü
banner

işıl mantı özel çocuklarla birlikte dünya otizm farkındalık günü dolayısıyla düzenlenen programla otizm ve çevreye dikkat çekti. işıl mantı özel çocuklarla birlikte dünya otizm farkındalık günü dolayısıyla düzenlenen programla otizm ve çevreye dikkat çekti.
vali ali mantı”nın eşi işıl mantı dünya otizm farkındalık günü dolayısıyla türkiye futbol federasyonu Özel eğitim anaokulu “nu ziyaret etti.
kadın ve demokrasi derneği (kadem) aksaray İl temsilciliği işbirliğinde düzenlenen ‘boyama etkinliği” programına katılan işıl mantı özel çocuklarla hem otizme dikkat çekmek hemde yaşanabilir bir çevre oluşturulmasıhedefi ile yürütülen ‘sıfır atık projesi” kapsamında çocuklarla boyama yaptı.
kadem aksaray İl temsilcisi feyza baydar, dernek üyeleri ile ziyaret ettikleri sınıfta çocuklarla birlikte el izlerini çantalara boyama yapan işıl mantı; otizm”in erken teşhis ve uygun rehabilitasyon programları ile etkilerinin minimize edilebildiğini bu noktada her ailenin otizm konusunda bilgi sahibi olması gerektiğini belirtti.
işıl mantı çocuklar, kadem İl temsilcisi feyza baydar ve katılımcılar ile birlikte alışverişlerde poşet yerine geri dönüşümü sağlanabilen çantalara el izlerini boyama yaparak otizm ve çevre bilincine dikkat çektiler. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası