banner
Spor

‘Otizmde Farkındalık’

tÜrkİye sambo Şampİyonasi dÜzenlendİ   hafta sonu aksaray dağılgan spor salonunda otizme dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla ‘otizmde farkındalık sambo türkiye Şampiyonası” düzenlendi. gençlik ve spor İl müdürü cüneyt alkan,..

‘Otizmde Farkındalık’
banner

tÜrkİye sambo Şampİyonasi dÜzenlendİ   hafta sonu aksaray dağılgan spor salonunda otizme dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla ‘otizmde farkındalık sambo türkiye Şampiyonası” düzenlendi.
gençlik ve spor İl müdürü cüneyt alkan, böylesine önemli ve anlamlı bir organizasyona ev sahipliği yaptıkları için son derece mutlu olduklarını dile getirdi. sporun onların hayatlarında önemli bir yeri olduğunu ve kişisel gelişimlerinde de büyük katkılar sağladığını ifade etti.
aksaray otizm dayanışma derneği de, kendileri adına düzenlenen turnuvaya katılarak protokolde ki yerlerini aldılar. gençlik ve spor İl müdürü cüneyt alkan ve sambo federasyon başkanı sinan Öztürk çocukları sembolik olarak mindere çıkartarak madalya taktı. 8 ilden yaklaşık 140 sporcunun mücadele ettiği otizmde farkındalık sambo türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporculara ödüllerini İl müdürü cüneyt alkan, sambo mma federasyonu başkanı sinan Öztürk, Şube müdürü Ömer çağlayan ve aksaray otizm dayanışma derneği başkanı cennet selçuk İnceöz takdim etti.(haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası