banner
Gündem

Özdemir; ‘her şey yeni Türkiye için

ak parti milletvekili aday adayı dr. emine Özdemir kaçer; “Ülkemizin geleceği için yeni ve güçlü türkiye için adayım.”dedi.  ak parti milletvekili aday adayı dr. emine Özdemir kaçer; “Ülkemizin geleceği için..

Özdemir; ‘her şey  yeni Türkiye için
banner

ak parti milletvekili aday adayı dr. emine Özdemir kaçer; “Ülkemizin geleceği için yeni ve güçlü türkiye için adayım.”dedi. 
ak parti milletvekili aday adayı dr. emine Özdemir kaçer; “Ülkemizin geleceği için yeni ve güçlü türkiye için adayım.”dedi. dr. emine Özdemir kaçer yaptığı açıklamada; “9 kasım 1985 yılında aksaray da doğdum ilk orta ve lise eğitimimi tamamladıktan son atatürk Üniversitesi tıp fakültesinden mezun oldum. mecburi hizmetimi giresun ve kars”ta tamamladım. pamukkale Üniversitesi tıp fakültesi çocuk sağlığı ve hastalıkları ihtisasını tamamladıktan sonra uzman olarak aksaray eğitim ve araştırma hastanesine atandım. Şuan aksaray Üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesi çocuk sağlığı ve hastalıkları ana bilim dalında dr. Öğretim üyesi olarak görev yapmaktayım dedi. ak parti milletvekili aday adayı emine Özdemir kaçer24 haziran 2018 tarihinde  erken seçim yapılması kararı ile ilgili yaptığı açıklamada şunlara değindi.cumhurbaşkanımız sayın recep tayyip erdoğan tarafından gerçekleştirilen “erken seçim kararının yerinde olduğuna değindi. türkiye, istikrarı ortadan kaldırmaya ve ülkemizi kaosa sürüklemeye yönelik, içerden ve dışarıdan çalışan tüm şer odaklarına en güzel cevabı, aziz milletimizin desteği ile 15 temmuz 2016″da vermiştir. Ülkemizin huzur ve geleceği  istikrar ortamının sürmesi  ve yakın coğrafyamızda cereyan eden siyasi ve fiziki hareketlilik karşısında doğru pozisyon alabilmek adına, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi”ne bir an önce geçmemiz gerekmektedir. dolayısıyla cumhurbaşkanımız sayın recep tayyip erdoğan”ın açıklamış olduğu, 24 haziran 2018 tarihinde “seçim yapılması kararı ile ülkemiz yeni ve güçlü bir türkiye olma yolunda ilk adımı atacaktır. İnanıyoruz ki bu seçim sonuçları, 2023 hedeflerimizin gerçekleştirilmesi ve güçlü türkiye”ye giden yolda bütün engellerin bertaraf edilebilmesi adına büyük bir dönüm noktası olacaktır. seçim kararının şimdiden tüm ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”diye konuştu. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası