banner
Gündem

ParkSite’de eşsiz çocuk aktivitesi

kÜltÜr parksİte”de tahterevallİ çocuk ŞenlİĞİ dÜzenlendİ aksaray kültür parksite avm ‘tahterevalli çocuk Şenliğine” ev sahipliği yaptı. 21-22 aralık tarihlerinde gerçekleşen şenlikte çocuklar için birçok etkinlik düzenlendi. aksaray belediyesi ve kültür..

ParkSite’de eşsiz  çocuk aktivitesi
banner

kÜltÜr parksİte”de tahterevallİ çocuk ŞenlİĞİ dÜzenlendİ
aksaray kültür parksite avm ‘tahterevalli çocuk Şenliğine” ev sahipliği yaptı. 21-22 aralık tarihlerinde gerçekleşen şenlikte çocuklar için birçok etkinlik düzenlendi.
aksaray belediyesi ve kültür parksite işbirliğinde ‘çocuk aktivite merkezi”nde tahterevalli çocuk Şenliği bir dünya Şifa vakfının sorumluluğunda düzenlendi.
oyun atölyesi ile başlayan etkinlikler “göğe bakalım!” balon uçurtma etkinliği ile devam etti. çocuklar ve aileleri şenlikte doyasıya eğlendi. “her Şey çocuklarimizin mutluluĞu İçİn”
bir dünya Şifa vakfının kurucusu ve vakıf başkanı Şifa boztepe, “çocuk hakları, kadın hakları ve hayvan hakları üzerine çalışan bir vakıf olma yolunda ilerliyoruz. bu anlamda da çocuklarımız için iki günlük ‘tahterevalli çocuk Şenliği” programının sorumluluğunu üstlendik. her şey çocuklarımızın mutluluğu için” diye konuştu.
etkinlikler hakkında bilgi veren boztepe: “dün oyun atölyesiyle başladık ardından balon uçurtma etkinliği ile devam ettik. umut, barış ve gelecek adına çocuklarımızla birlikte kültür parksite”nin bahçesinde türk bayraklı balonlarımızı uçurduk. kurabiye atölyesinde çocuklarımızla birlikte güzel kurabiyeler yaptık. drama ve tiyatro atölyesinde hüseyin akbaş çocuklarımıza özel gösteri düzenledi” dedi.
“çocuklarimizla eĞlencelİ
ve kalİtelİ vakİt geçİrdİk”
çocukları ile birlikte etkinlikler için gelen ve eğlenceli vakit geçirdiklerini ifade eden handan Şahin: “havalar soğudu, çocuklarımız evde bunalıyor, dışarıya çıkaramıyoruz. kültür parksite”de her hafta sonu çeşitli etkinlikler oluyor. bu hafta sonu da aktivite merkezinde çocuklarımızla eğlenceli, kaliteli ve verimli vakit geçirdik” şeklinde konuştu.
tahterevalli çocuk Şenliği, çocuk gelişimi ve eğitimi uzmanı emine ergün”ün velilere özel verdiği “merhaba! ben otizm!” seminerinin ardından, çocuklar için resim atölyesi ile son buldu. foto: Şeyda coŞar-haber: dilara çİftcİ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası