banner
Siyaset

‘Partimiz her geçen gün biraz daha büyüyor’

14 Mayıs seçimlerinde CHP’de beş isim daha Aksaray Milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı. İl Başkanı Hacı Ali Keleş, aday adaylığı taleplerinin CHP’nin halktan gördüğü desteğin bir yansıması olduğunu belirtti. İşletmeci..

‘Partimiz her geçen gün biraz daha büyüyor’
banner

14 Mayıs seçimlerinde CHP’de beş isim daha Aksaray Milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı. İl Başkanı Hacı Ali Keleş, aday adaylığı taleplerinin CHP’nin halktan gördüğü desteğin bir yansıması olduğunu belirtti. İşletmeci Döndü Kocagöl, Çiftçi Yonus Sürücü, Eğitimci Eren Özdaş, Esnaf Gürsel Keskin ve Berrin Özan, CHP’ye, Aksaray Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Tüm aday adaylarına teşekkür eden ve her bir ismin toplumsal gerçekliklere hâkim, sorunları bilen ve çözüm adına üretken isimler olduğunu dile getiren CHP İl Başkanı Hacı Ali Keleş, “İktidar yürüyüşümüz devam ediyor ve partimiz her geçen gün biraz daha büyüyor. Toplumumuzun her ferdi bizim için çok özel ve kıymetli. Milletimizin desteği ile güzel yarınlara ulaşacağız. İnanıyoruz ve başaracağız” dedi. (Haber Bülteni)

 

 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası