banner
Gündem

‘Paylaşmayı ve merhameti yüceltmek için çalışmalıyız’

ak parti merkez İlçe başkanı hamza aktürk miraç kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.  ak parti merkez İlçe başkanı hamza aktürk miraç kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. kandil gecelerinin, insanın gönlünü..

‘Paylaşmayı ve merhameti  yüceltmek için çalışmalıyız’
banner

ak parti merkez İlçe başkanı hamza aktürk miraç kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 
ak parti merkez İlçe başkanı hamza aktürk miraç kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. kandil gecelerinin, insanın gönlünü aydınlatan, toplumun manevi değerlerinin güç kazandığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği, selamlaşmanın, paylaşmanın, komşuluk ve akrabalık hukukunun arttığı çok özel geceler olduğunun dikkatini çeken aktürk, mesajında şunları kaydetti; “yüce peygamberimiz hz. muhammed mustafa”nın (s.a.v) hikmet dolu yolculuğunun gerçekleştiği feyiz ve bereketin coştuğu mübarek gecelerimizden biri olan miraç gecesi, müslümanların inanç ve kültür dünyasında vazgeçilmez bir öneme sahiptir. miraç bir yükseliştir, bütün süfli duygulardan, beşeri hislerden ter temiz bir kulluğa, en yüce mertebeye terakki ediştir. resûlallah”ın (sav) şahsında insanlığın önüne açılmış sınırsız bir terakki ufkudur. dünyanın ve insanlığın geleceği için, maddi refah ve ekonomik kalkınma mücadelesi kadar, manevi ve kültürel değerlerin muhafazası da hayati önem taşımaktadır. bütün insanlığın selameti için, iyiliği, barışı, dostluğu, kardeşliği, paylaşmayı ve merhameti yüceltmek için çalışmalıyız. İnanıyorum ki, bu kandil gecesi, insanımızın gönlünde bu yönde bir meşale tutuşturacak, kaybolmaya yüz tutan manevi değerlerimizin ve insani hasletlerimizin hatırlanmasına vesile olacaktır. ak parti merkez İlçe teşkilatı olarak miraç kandilinizi tekrar kutluyor, bu anlamlı gecenin; vatanımıza, aksaray”ımıza ve tüm milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası