banner
Özel

Pedallar Hasan Dağı için çevrilecek

Bisiklet tutkunları Hasan Dağ için pedal çevirecek.  2-3 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek ‘Hasan Dağ’ı Yol Bisikleti Tırmanış Yarışması’nda bisiklet sporcuları, zorlu tırmanış etabında kıyasıya mücadele edecek. Dağılgan Spor Kompleksi önünden başlayıp..

Pedallar Hasan Dağı için çevrilecek
banner

Bisiklet tutkunları Hasan Dağ için pedal çevirecek.  2-3 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek ‘Hasan Dağ’ı Yol Bisikleti Tırmanış Yarışması’nda bisiklet sporcuları, zorlu tırmanış etabında kıyasıya mücadele edecek.

Dağılgan Spor Kompleksi önünden başlayıp Karbeyaz Hotel önünde sona erecek 2000 rakımlı zirve yarışması Aksaray tarihinde bir ilki teşkil edecek.

 

HASANDAĞ’I BİSİKLET TURİZMİNE VE YARIŞLARINA KAZANDIRILACAK

 

Yarış Parkur Direktörü Hikmet Koç, yarışmanın Aksaray ve Hasan Dağ’ı bölgesine büyük katkı sağlacağını söyledi.

Koç, “Aksaray’ımızın ihtişamlı dağı Hasan Dağı’nın yüksek irtifa bisiklet antrenmanları ve yarışlarına gerek yol zemini, gerekse zorlayıcılığıyla, dağ bisikleti ve yol bisikleti yarışlarının parkurlarına ulusal ve uluslararası seviyede elverişli olduğu görüldü. Teknik açıdan eğimli, zorlu tırmanış etabının yol bisikleti branşında yapacağımız bu organizasyon ile birlikte amacımız, Hasan Dağ’ını bisiklet sporu turizmine ve yarışlarına kazandırarak, ulusal ve uluslararası bisiklet takımları sporcu kafilelerini yüksek irtifa antrenman kampları için yeni bir çekim merkezi haline getirmek. Takımlarımızı Hasan Dağı’nda ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Aksarayı’mızın bisiklet sporu ve bisiklet kültüründe bilinen bir şehir haline gelerek Dünya’ya tanıtılması için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

Yarışmaya başvurular rekor kırdı !

Yarışma kayıtların başladığı günden bugüne dek; büyük erkekler kategorisinde 69, genç erkekler kategorisinde 33, U-17 erkekler kategorisinde 24, masterler (+35) kategorisinde ise 29 kişi başvuru yapıldı. Foto-Haber: Erdi ULUKAYA

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası