banner
Gündem

Polis Haftası kutlanıyor

Şehİtler İçİn mevlİd okutuldu türk polis teşkilatı”nın kuruluşunun 173. yıldönümü münasebetiyle emniyet müdürlüğü”nce polis haftası etkinlikleri kapsamında şehit polisler için ulu camii”nde mevlid-i şerif okutuldu. türk polis teşkilatı”nın 173. kuruluş..

Polis Haftası kutlanıyor
banner

Şehİtler İçİn mevlİd okutuldu türk polis teşkilatı”nın kuruluşunun 173. yıldönümü münasebetiyle emniyet müdürlüğü”nce polis haftası etkinlikleri kapsamında şehit polisler için ulu camii”nde mevlid-i şerif okutuldu.
türk polis teşkilatı”nın 173. kuruluş yıldönümü nedeniyle emniyet müdürlüğü şehit polisleri unutmayarak ulu camii”nde cuma namazı öncesi mevlid-i şerif okuttu. İl müftülüğü hocalarının seslendirdiği ilahiler ise vatandaşlara duygu dolu anlar yaşattı. Öte yandan İl müftüsü cemalettin bal tarafından gerçekleştirilen; birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekilen hutbede şehitlere, gazilere, ülkenin birlik ve beraberliğine, düşman zulmü altında olan müslümanların kurtulması için yapılan dualara hep bir ağızdan amin denildi. namazın ardından emniyet müdürlüğü tarafından vatandaşlara gül kolonyası, lokum ikramında bulunuldu. mevlide vali aykut pekmez, emniyet müdürü ali karabağ, emniyet müdür yardımcıları, komiserler ve polis memurları vatandaşlar katıldı. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası