banner
Gündem

Polisler huzur evini ziyaret etti

aksaray İl emniyet müdürlüğü türk polis teşkilatının 174.yılında aksaray abdülkadir Üçyıldız huzur evini ziyaret ettiler. aksaray İl emniyet müdürlüğü türk polis teşkilatının 174.yılında aksaray abdülkadir Üçyıldız huzur evini ziyaret ettiler…

Polisler huzur evini ziyaret etti
banner

aksaray İl emniyet müdürlüğü türk polis teşkilatının 174.yılında aksaray abdülkadir Üçyıldız huzur evini ziyaret ettiler.
aksaray İl emniyet müdürlüğü türk polis teşkilatının 174.yılında aksaray abdülkadir Üçyıldız huzur evini ziyaret ettiler.
aksaray İl emniyet müdürü ali karabağ ve polisler huzurevindeki yaşlıları ziyaret ederek onlarla tek tek sohbet ettiler. fatih sultan mehmet ortaokulu öğrencileri de huzurevi sakinlerine ve polislere minik konser vererek hem yaşlıları unutmadıklarını hem de polis teşkilatının 174. yılını kutladılar. huzur evi sakinleri emniyetin yapmış olduğu ziyaretten memnun olduklarını dile getirdiler. huzur evi sakinleri polisler bizim baş tacımızdır. allah”ım polislerimize güç kuvvet versin. polislerimiz bizim için canlarını feda ediyorlar. bizleri burada ziyaret ederek bizi mutlu ettiler dediler.
aksaray İl emniyet müdürü ali karabağ; “bugün türk polis teşkilatının kuruluşunun 174. yılı münasebetiyle huzur evi sakinlerini, annelerimizi ve babalarımızı ziyaret ettik. onların gözlerindeki ışığı gördük, mutluluğu gördük. onların mutluluğu bizim mutluluğumuz düşüncesiyle ziyaretimizi gerçekleştirdik. ben polis haftasının öncelikle aksaray”ımıza ve emniyet teşkilatımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
aksaray aile ve sosyal politikalar İl müdürü İsrafil aktürk ise;  “bu ziyaretlerinden dolayı emniyet müdürümüze ve polislerimize şükranlarımı sunuyorum. Şehit polislerimizi rahmetle yat ediyorum ve gazi olan polislerimize de sağlık diliyorum. görevi başında olan polislerimizin ve tüm polis teşkilatımızın 174. yılını da kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.” diye konuştu. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası