banner
Esnaf

Profesyonel Temizlik ve yönetim ayrı bir sektör oldu

aksaray “da son yillarda profesyonel apartman yÖnetİmİ ve temİzlİĞİ sektÖr halİne geldİ aksaray “da son yıllarda sektör haline gelen profesyonel bina temizlik ve yönetim firmalarının sayısı artmaya başladı. apartman, işyeri,..

Profesyonel Temizlik ve  yönetim ayrı bir sektör oldu
banner

aksaray “da son yillarda profesyonel apartman yÖnetİmİ ve temİzlİĞİ sektÖr halİne geldİ
aksaray “da son yıllarda sektör haline gelen profesyonel bina temizlik ve yönetim firmalarının sayısı artmaya başladı. apartman, işyeri, inşaat sonrası kapa temizlik profesyonel ekipler tarafından yapılıyor.her türlü temizliği yapan profesyonel ekipler, bu işi yapan firmaların kontrolünde çalışma yapıyor.
aksaray”da  güneş temizlik ve bina yönetim yetkilisi al İhsan acar , “temizlik ve yöneticilik sektörü aksaray “da son yıllarda gelişti. sektörde 5 yıldır şehrimize hizmet veriyorum. bina temizliği ve yönetimi bunun dışında bina çevre düzenlemesi yapıyoruz. Şu anda 100 “ün üzerinde binaya hizmet veriyoruz. binaları haftada bir adan zeye temizliyor ve günlük çöpünü alıyoruz. günlük ortalama 10-12 apartman temizliyoruz. 6 kişilik ekimizle  yoğun bir şekilde hizmet veriyoruz.Şükür işlerimiz gayet iyi durumda ."dedi.
kapici yerİne fİrmalar tercİh edİlİyor
artık kapıcı yerine bu tür firmaların tercih edildiğini ifade eden acar; “bir siteye kapısının maliyeti yaklaşık 2 bin 500  -3 bin lira civarında ama bir temizlik firmasına verdiği zaman bin liraya aynı hizmeti alıyor ve daire başı yaklaşık 20-25 liraya temizlik ve çöp işini bir apartman rahatlıkla halledebiliyor. artık yaşadığımız ortamlarda huzuru sağlamak için profesyonel yöneticiler tercih edilmektedir. profesyonel şekilde yapılan apartman yöneticiliği daha az sorun ve daha fazla mutluluk demektir” dedi. foto-haber: ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası