banner
Gündem

Ptt’den yılbaşına özel kampanya

posta ve telgraf teşkilatı (ptt), 25-29 aralık tarihleri arasında postaya verilecek posta kargosu ve aps kurye gönderim ücretlerinde yüzde 25 indirim uygulayacak.  posta ve telgraf teşkilatı (ptt), 25-29 aralık tarihleri..

Ptt’den yılbaşına  özel kampanya
banner

posta ve telgraf teşkilatı (ptt), 25-29 aralık tarihleri arasında postaya verilecek posta kargosu ve aps kurye gönderim ücretlerinde yüzde 25 indirim uygulayacak. 
posta ve telgraf teşkilatı (ptt), 25-29 aralık tarihleri arasında postaya verilecek posta kargosu ve aps kurye gönderim ücretlerinde yüzde 25 indirim uygulayacak. 
Özel gün ve haftalara yönelik kampanyalar kapsamında, yılbaşına özel bir kampanya düzenlediklerini belirten ptt başmüdürü ali İrfan gönül; “Şirketimizce verilen hizmetlerimizin vatandaşlar tarafından bilinirlik ve tercih oranlarını arttırmak amacıyla özel gün ve bayramlarda hizmet içerikli kampanyalar düzenlenerek başmüdürlüğümüzce tanıtım faaliyetlerinde bulunulmaktadır. bu kapsamda 2018 yılı yılbaşı için Şirketimizce kampanya düzenlenmiş olup, yılbaşı tebrik kartları posta ücreti müşteriden tahsil edilmek kaydıyla ücretsiz olarak tüm ptt merkez ve ptt Şubelerinden temin edilebilir. ayrıca, tüm özel günlerde olduğu gibi kampanyadan önceki 5 işgünü içerisinde (25-26-27-28-29 aralık 2017 tarihlerinde) postaya verilen posta kargosu ve aps kurye gönderilerine yurtiçinde %25 indirim (herhangi bir indirimden faydalanan gönderilere ayrıca bu indirim uygulanmaz) uygulanacaktır. Şirketimizce özel gün ve bayramlarda müşterilerimize hizmet içerikli kampanyalar düzenlendiğinde vatandaşlarımızın bu hizmetlerden faydalanmalarını sağlamak amacıyla aksaray ptt başmüdürlüğümüzce yazılı basın ve görsel basın yolu ile duyurular yapılacaktır.”dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası