banner
Spor

Rakip Yomraspor !

misli.com 3″üncü lig 2″nci grup temsilcimiz aksaray belediyespor, ligin 4″üncü hafta karşılaşmasında yomraspor”a  misafir olacak.  karşılaşma 25 eylül  cumartesi günü saat 15.00″da trabzon yomra İlçe stadı”nda oynanacak. ligin 3″üncü hafta..

Rakip Yomraspor !
banner
misli.com 3″üncü lig 2″nci grup temsilcimiz aksaray belediyespor, ligin 4″üncü hafta karşılaşmasında yomraspor”a  misafir olacak.  karşılaşma 25 eylül  cumartesi günü saat 15.00″da trabzon yomra İlçe stadı”nda oynanacak.
ligin 3″üncü hafta karşılaşmasında kendi sahasında altındağ belediyespor”u 1-0 mağlup eden  siyah-beyazlılar, yomraspor maçı için çalışmalarına başladı. antrenmanlara taktik ve kuvvet çalışmalarıyla start veren aksaray belediyesporlu oyuncular beşe beş top kapmaca ve konsantrasyon çalışmalarıyla antrenmanlara devam edecek. ligin 3″üncü haftasında elde edilen galibiyet sonrası takım içerisindeki moral, birlik ortamı teknik ekibi ve camiayı sevindirdi.
teknik direktör mustafa ceviz, antrenman sonrası takım hakkında bilgi verdi.
 
“saĞlam bİr Şekİlde İlerlİyoruz”
 
ceviz,” altındağ belediyespor maçında iyi bir futbol sergiledik. galibiyet sonucunda 3 puan kazandık. son dakikalarda daha güzel bir performans sergileyebilseydik ikinci golü bile bulabilirdik. altındağ maçında kaçırdığımız birçok pozisyon var, özellikle 2″nci yarıda net olarak 3 gol pozisyonunu değerlendiremedik. fakat maç sonucunda 3 puanın sahibi olduk. yomraspor karşılaşması için çalışmalara başladık. genel performans olarak iyiyiz fakat belirli noktalarda eksiklerimiz var, her maç eksiklerimizi kapatarak sağlam bir şekilde ilerliyoruz” dedi.
 
“oyuncularimizin hirsina ve İsteĞİne gÜvenİyorum”
 
yomraspor maçının hazırlıklarını devam ettiklerini aktaran ceviz, ” bugün  taktik ve kuvvet çalışmalarıyla başladığımız antrenmanı kısa mesafe maçla tamamladık. cumartesi günü ligin seyri için oldukça önemli bir mücadeleye çıkacağız. güzel futbol sergileyerek yomra”dan 3 puanla dönmek istiyoruz. takım içerisindeki birlik ve beraberlik her geçen gün artıyor. Şu an için bütün oyuncularımız takıma adapte oldu. oyuncularımızın hırsına ve isteğine güveniyorum. İnşallah aksaray”a 3 puanla dönerek kupa maçı hazırlıklarımıza başlayacağız.” ifadelerini kullandı. foto-haber: erdi ulukaya
banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası