banner
Esnaf

‘Ramazan ayında yüzümüz güldü’

Aksaray’da etli ekmek fırını işleten Şuayip Uluer, ramazanın kendileri için beklenenin üstünde verimli geçtiğini vurguladı. Ayrıca ramazan sonrasında da kömbeye ilginin bir hayli arttığını belirten Uluer; “Kömbe, süt, maya, tuz..

‘Ramazan ayında yüzümüz güldü’
banner

Aksaray’da etli ekmek fırını işleten Şuayip Uluer, ramazanın kendileri için beklenenin üstünde verimli geçtiğini vurguladı.

Ayrıca ramazan sonrasında da kömbeye ilginin bir hayli arttığını belirten Uluer; “Kömbe, süt, maya, tuz ve undan üretilen lezzetli bir hamur işi olmakla beraber içinde hiçbir katkı maddesi bulunmuyor. Eski usulde devam ettiriyoruz. Yani anam babam usulü dediğimiz tarzda ürtim yapıyoruz. Talep ramazan sonrası oldukça yoğun. Ekmekten gramaj olarak daha fazla olduğu için ekmek yerine alternatif olarak da vatandaşlarımız tüketiyor. Şu an itibariyle 25 liradan satıyoruz. Piyasadan biraz daha uygun satıyoruz. Ürünlerimizi günlük talepler doğrultusunda üretiyoruz” dedi.

Ramazan ayında vatandaşların ilgisinden gayet memnun olduğunu dile getiren Uluer, “Ramazan ayında yüzümüz güldü özellikle hafta sonları oldukça yoğunduk. Gazlı fırın yerine kara fırın kullandığımızdan ürünlerimiz daha lezzetli oluyor. Vatandaşın damak tadına hitap ediyor. Müşterilerimizde bunu bildiği için bizi tercih ediyor. Tahinli ve pidelerden güzel bir satış beklentimiz vardı ve beklentimizin üzerinde bir talep oldu. Çok şükür o yoğunluğu da atlattık. Ramazandan sonra durgunlaşıyor biraz daha işlerimiz haliyle. Vatandaşlar ramazan bayramından çıkıp kurban telaşına düşüyor yine de çok şükür işlerimiz yürüyor” diye konuştu. Foto-Haber: Kamil İPEKLİ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası