banner
Gündem

​Ramazan öncesi bir araya geldiler

İl müftülüğü mayıs ayı İmam hatip, müezzin kayyım ve kuran kursu Öğreticisi personel toplantısı aksaray kültür merkezinde yapıldı.  İl müftülüğü mayıs ayı İmam hatip, müezzin kayyım ve kuran kursu Öğreticisi..

​Ramazan öncesi bir araya geldiler
banner

İl müftülüğü mayıs ayı İmam hatip, müezzin kayyım ve kuran kursu Öğreticisi personel toplantısı aksaray kültür merkezinde yapıldı. 
İl müftülüğü mayıs ayı İmam hatip, müezzin kayyım ve kuran kursu Öğreticisi personel toplantısı aksaray kültür merkezinde yapıldı. kuranı kerim tilavetiyle başlayan toplantıda İl müftü vekili yaşar zengin ramazan ayında yapılacak faaliyetlerle birlikte din hizmetleri ve din eğitimi ile ilgili konuları personele aktardı. ardından din eğitimi, din hizmetleri ve hac ve umre hizmetleri hakkındaki yeni gelişmeler personele aktarıldı. toplantıya İl müftü vekili yaşar zengin ile birlikte İl müftü yardımcısı ali işık, din hizmetleri ve din eğitimi müdürü hayrullah ekiz katıldı.(haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası