banner
Gündem

Reise en çok destek veren 4 ilden biriyiz

aksaray halki sÖzÜnÜ tuttu ve reİsİ baĞrina basti aksaray halki sÖzÜnÜ tuttu ve reİsİ baĞrina basti reise en çok destek veren 4 ilden biriyiz aksaray yüzde 76,19 oy oranı ile..

Reise en çok destek  veren 4 ilden biriyiz
banner

aksaray halki sÖzÜnÜ tuttu ve reİsİ baĞrina basti aksaray halki sÖzÜnÜ tuttu ve reİsİ baĞrina basti
reise en çok destek
veren 4 ilden biriyiz
aksaray yüzde 76,19 oy oranı ile ilk türkiye genelinde recep tayyip erdoğan”a en güçlü destek veren 4 ilden biri oldu. bayburt, gümüşhane ve rize”nin ardından 4. sırada yer alan aksaray, erdoğan”a olan sevgisini yine tescilledi. 
recep tayyip erdoğan 2 haziran cumartesi günü aksaray”da yaptığı mitinginde “ine rekora koşan bir aksaray görüyorum. bu meydanda 24 haziran”ı iple çeken bir aksaray görüyorum. size olan teşekkür borcumu ödemek istiyorum. 2002″den beri her seçimde olduğu gibi aksaray hep bize sahip çıktı. Ülke ortalamasının üzerinde rekor oy oranıyla destek verdiniz. sizlere gönülden teşekkür ediyorum. rabbim kardeşliğimizi, muhabbetimizi, yol arkadaşlığımızı daim eylesin diyorum. Şimdi önümüzde yeni bir seçim var. 24 haziran”da ülkemizin istikbaline yön verecek tarihi bir seçim olacak. sizlerden, 16 nisan”da araladığınız olan kapıları ardına kadar açmanızı istiyoruz. biz aksaray”dan yine rekor, yine zirveye oynamasını bekliyoruz.”demişti.
aksaray halkı reisin bu çağrısına kayıtsız kalmadı.
ak parti aksaray”da oy ve vekil kaybı yaşasa da aksaray halkının reİs olarak bağrına bastığı erdoğan 16 nisan referandumunda aldığı oy oranından daha fazla oy aldı.
aksaraylılar recep tayyip erdoğan”ın türkiye genelinde aldığı yüzde 52,59 oy oranına yüzde 76,19 oranında verdiği oyla önemli bir katkı sağladı.
aksaray halkı bu destekle 15 temmuz milli İrade meydanı”nda reise verdiği sözünü de tutmuş oldu.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası