banner
Spor

Rektör Şahin, “Herkes bir spor branşıyla ilgilenmeli”

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, öğrencilerle farklı etkinlikler kapsamında bir araya geldiklerini ve anlamlı zaman geçirmeye çalıştıklarını söyledi. çeşitli okullarda eğitim-öğretim gören öğrencilerle yapılan voleybol maçları devam..

Rektör Şahin, “Herkes bir spor branşıyla ilgilenmeli”
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, öğrencilerle farklı etkinlikler kapsamında bir araya geldiklerini ve anlamlı zaman geçirmeye çalıştıklarını söyledi.
çeşitli okullarda eğitim-öğretim gören öğrencilerle yapılan voleybol maçları devam ediyor. rektör Şahin, birkaç açıdan bu maçları önemli bulduklarını söyledi. bunlardan ilkinin hareketlilik bilinci olduğunu ve bunun sağlık açısından çok kıymetli bir noktada durduğunu dile getiren Şahin, “diğeri, öğrencilerimizin sporu bir hayat tarzı haline getirmesine katkı sunmak. herkes arzu ettiği bir spor branşıyla uğraşmalı ve bunu günlük hayatının bir parçası haline getirmeli. bir diğeri ise benzeri etkinliklerin anlamlı vakit geçirmeye, hemhal olmaya vesile olması. biz, bulduğumuz her fırsatta ve çeşitli etkinlikler aracılığıyla öğrencilerimizle bir araya geliyoruz ve buna devam edeceğiz” dedi.
centilmence geçen müsabaka sonrasında öğrenciler rektör Şahin”e teşekkür etti.  (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası