banner
Gündem

Rektör Şahin;” İyi çalışmalar işbirliğiyle mümkün oluyor”

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, nitelikli çalışmaların işbirliği ile mümkün olabileceğini söyledi. aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, nitelikli çalışmaların işbirliği ile mümkün olabileceğini söyledi…

Rektör Şahin;” İyi çalışmalar  işbirliğiyle mümkün oluyor”
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, nitelikli çalışmaların işbirliği ile mümkün olabileceğini söyledi.
aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, nitelikli çalışmaların işbirliği ile mümkün olabileceğini söyledi.
güzelyurt kaymakamı mehmet göze, rektör Şahin”i ziyaret etti. güzelyurt”ta bir okullarının olduğunu ve güzelyurt meslek yüksekokulu”nun ilçenin potansiyeline önemli değerler kazandırdığını ifade eden rektör Şahin, her yıl kaymakamlık işbirliği ile farklı etkinlikler düzenlediklerini belirtti. İyi işler çıkartmak için işbirliklerinin de iyi düzeyde yapılmasının önemli olduğunu kaydeden Şahin, “kurduğumuz iyi ilişkiler devam edecek. İlçemiz ve ilçemizdeki okulumuzun gelişmesi için imkânlarımız çerçevesinde çalışmalar yapmaktayız” dedi.
kaymakam mehmet göze de, rektör Şahin”e çalışmalara sunduğu katkılar münasebetiyle teşekkür etti.  (haber merkezi)
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası