banner
Gündem

Rektör Şahin; ‘Ortaköy MYO’yu önemsiyoruz’

ortakÖy myo İftarinda İlçedekİ gelİŞmeler konuŞuldu aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, ilçelerdeki okulları önemsediklerini ve ihtiyaçlara yönelik düzenlemeler yaparak, potansiyeli daha da geliştirmeye çalıştıklarını ifade etti. ortaköy..

Rektör Şahin; ‘Ortaköy  MYO’yu önemsiyoruz’
banner

ortakÖy myo İftarinda İlçedekİ gelİŞmeler konuŞuldu

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, ilçelerdeki okulları önemsediklerini ve ihtiyaçlara yönelik düzenlemeler yaparak, potansiyeli daha da geliştirmeye çalıştıklarını ifade etti.
ortaköy meslek yüksekokulu yönetimi, ilçe protokolü, Üniversite yönetimi, öğrenciler, akademisyenler ve ailelerin katıldığı bir iftar programı organize etti. okul yemekhanesindeki programın açılışında bir selamlama konuşması yapan asÜ rektörü Şahin, kısaca son üç yılı anlattı ve bu kapsamda ortaköy”deki çalışmalara değindi. yÖk”ün ortaköy myo İçin sosyal güvenlik programına onay verdiğini ve ikinci öğretimle birlikte 130 kontenjan ayırdığını anımsatan prof. Şahin, “program sayısı arttıkça akademisyen ve öğrenci sayısı da artıyor ve okulumuz her geçen yıl biraz daha büyüyor. biz ortaköy myo”yu önemsiyoruz ve okulumuzun potansiyelini daha da geliştirmek adına, imkânlar çerçevesinde çalışıyoruz” dedi. Şahin, konuşmasının son bölümünde etkinliğin düzenlenmesine emek verenlere teşekkür ederek, şunları söyledi: “böylesi güzel bir ramazan gününde aynı sofrayı sizlerle paylaşmak bizleri çok mutlu etti. katılım sağladığınız için hepinize çok teşekkür ederiz. allah sağlık, sıhhat, birlik ve beraberlik içinde nice ramazanlara bizleri ulaştırsın. programın düzenlenmesine emek veren herkese de teşekkür ediyoruz” dedi. 
kur”an tilaveti ve duaların ardından oruçlar açıldı. daha sonra ise İlçe protokolünün de katılımıyla, işbirliği içinde yapılabilecek çalışmaların istişare edildiği bir toplantı gerçekleştirildi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası