banner
Gündem

Rektör Şahin’den Ortaköy ziyareti

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, bir dizi ziyaret ve program için ortaköy ilçesine gitti. aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, bir dizi ziyaret ve program..

Rektör Şahin’den  Ortaköy ziyareti
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, bir dizi ziyaret ve program için ortaköy ilçesine gitti.
aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, bir dizi ziyaret ve program için ortaköy ilçesine gitti. İlçe ziyaretinde siyasilerle bir araya gelen rektör Şahin, ortaköy ve diğer ilçelerdeki okulların gelişmesi için samimi bir çalışma yürüttüklerini aktardı. rektör Şahin ortaköy ziyaretinde  ortaköy meslek yüksekokulu idareci ve akademisyenleri bir araya geldi.
Şahİn”den İlçe baŞkani
Özdemİr”e İade-İ zİyaret
aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, milletini tanıyan, toplumla barışık ve değerlerine hâkim bireylerin yetişmesi hususunu önemsediklerini ifade etti.
ak parti ortaköy İlçe başkanı ali rıza Özdemir”i ziyaret eden Şahin, kampüste son 3 yıl içerisinde yaşanan gelişmeleri anlattı. bu gibi ziyaretlerin istişare imkânı sağladığını kaydeden asÜ rektörü, “sayın başkan bizi daha evvel ziyaret etmişti. biz de kendisine bir iade-i ziyarette bulunmuş olduk. yoğun tempo içerisinde bulduğumuz fırsatlarda gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretlerle, yapılan çalışmaları ve yapılabilecekleri konuşuyoruz. amacımız vatanını, milletini ve değerlerini iyi bilen, geleceği gören ve dünyayı okuyabilen bireyler yetiştirmektir” dedi.
İlçe başkanı Özdemir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve prof. Şahin”e teşekkür etti.
rektÖr Şahİn”den ortakÖy
beledİye baŞkani”na zİyaret
aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, İlçelerdeki okulların daha da gelişmesi adına samimi şekilde çalıştıklarını söyledi.
rektör Şahin ortaköy belediye başkanı mahmut Ütük”ü ziyaret etti. ortaköy myo”nunasÜ”nün en eski okullarından olduğunu ifade eden Şahin, yeni açılan sosyal güvenlik programının gerek okul için gerekse ilçe için önemli bir kazanım olacağını söyledi. Şahin, programın normal öğretimine 80, ikinci öğretimine 50 olmak üzere toplam 130 kontenjan ayrıldığını belirtti. belediye başkanı mahmut Ütük de rektör Şahin”e teşekkür ederek, yeni programın ve ayrılan kontenjanın ilçeye olumlu katkıları olacağını kaydetti.
gerçekleşen ziyaret, yapılabilecek çalışmaların istişaresiyle tamamlandı.
yenİ program ortakÖy”e hayirli olsun
aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, ortaköy meslek yüksekokulu”na sosyal güvenlik programı açılmasına dair tekliflerinin yÖk tarafından kabul edildiğini belirtti.
rektör Şahin, ortaköy myo”nu ziyaret etti. okul müdürü Öğretim görevlisi zeynel abidin koyuncu, idareciler ve akademisyenlerle toplantı yapan Şahin, son gelişmelere dair bilgiler verdi ve göreve yeni başlayan akademisyenlerle istişarelerde bulundu. asÜ”nün tüm birimlerini çeşitli vesilelerle ziyaret ettiklerini kaydeden prof. Şahin, “okulumuza yeni katılan akademisyenlerimiz var. bu ziyaretler sayesinde hem kendileriyle tanışıyoruz, hem de genel manada yapılması gereken çalışmaları ve varsa sorunları karşılıklı olarak istişare etme imkânına sahip oluyoruz” dedi. İlçeyle birlikte okulun da büyüdüğünü ve yeni programlarla birlikte öğrenci potansiyelinin geliştiğini açıklayan Şahin, “ortaköy myo için açmayı düşündüğümüz sosyal güvenlik programı yÖk”ten geçti. daha önceki ziyaretlerimizde ilçemiz için program daha açmak istediğimizi ve öğrenci sayısını arttırmaya dair çalışacağımızı belirtmiştik. çok şükür bu konuda önemli bir mesafe aldık. sosyal güvenlik programının hem normal öğretimine, hem de ikinci öğretimine öğrenci alabileceğiz. yeni program İlçemize ve Üniversitemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
yapılan bu kısa değerlendirmenin ardından prof. Şahin, okul yöneticilerini ve akademisyenleri dinledi, notlar aldı, yapılabilecek çalışmaları istişare etti. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası