banner
Özel

Saatler de artık bir aksesuar aracı

AKSESUARLAR, GÜZEL BİR GÖRÜNÜM KAZANMANIN ÖNEMLİ BİR DETAYIDIR Günümüzde yaygın olarak kullanılmaya başlanan kol saatleri en popüler ve kullanışlı aksesuarlardan biri haline geldi. Aksaray ParkSite Alışveriş Merkezinde 15 yıldır hizmet..

Saatler de artık bir aksesuar aracı
banner

AKSESUARLAR, GÜZEL BİR GÖRÜNÜM KAZANMANIN ÖNEMLİ BİR DETAYIDIR

Günümüzde yaygın olarak kullanılmaya başlanan kol saatleri en popüler ve kullanışlı aksesuarlardan biri haline geldi.

Aksaray ParkSite Alışveriş Merkezinde 15 yıldır hizmet veren Çetmut Saat&Accessories mağaza yetkilisi Didem Hale Mutlu, yılın en çok satılan saat modelleri ve bu saatlerinin özellikleriyle ilgili bilgiler verdi.

Aksaray’da kaliteli saat satışıyla tanınan bir mağaza olduklarını belirten Mutlu, “Biz her anlamda oldukça tercih edilen bir mağazayız. Koleksiyonumuza birçok marka ekledik.  Bu sene saat bayilikleri ile hizmet ağımızı genişlettik. Mağazamızda Fossil ve US Polo gibi markaları da satmaya başladık. Aynı zamanda Konya Saat’in de bayisi olarak çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

‘MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ  SAĞLIYORUZ’

Sabit müşterilerinin oldukça fazla olduğu dile getiren mağaza etkilisi Mutlu şöyle konuştu: “Bütün saat markalarımız kaliteli, orijinal ve garantili ürünlerden oluştuğu için yıllardır müşteri memnuniyeti kazanıyoruz. Ayrıca gurbetçi müşterilerimiz de var. Web sitemiz ve dijital platformlar üzerinden Türkiye’nin her yerine saatlerimizi gönderiyoruz.”

EN ÇOK SATILAN MODELLER

Saatin artık bir ihtiyaçtan ziyade aksesuar anlamında da kullanıldığını bildiren Mutlu, yılın en çok satılan modelleriyle ilgili konuştu. Mutlu, “Saat bir aksesuar olarak oldukça önemli. Hem kadınların hem erkeklerin kombinleri saat ile tamamlanıyor. Saat, kombine renk katıyor. Bu yıl siyah, metal, rose, gold rengindeki Rolex Cordon ve Rolex Casa modelleri satışı hızlı olan saatlerimizden oldu. Birçok marka bu modellerde saatler üretmeye başladı. Kordona göre taşlı, taşsız, spor, klasik modelleri de müşterilerimiz tarafından çok beğeniliyor” dedi.

ÇOCUKLARA ÖZEL REYON

Çocuklara özel bir saat grubunun da olduğunu sözlerine ekleyen Didem Hale Mutlu, “Mağazamızda hem kadınlar hem erkekler hem de çocuklar için de saatlerimiz var. Çocuklara özel su geçirmeyen garantili markayla çalışıyoruz. Çocuklar bu saatleri havuzda, duşta ve denize girdiklerinde de kullanabilirler. Ayrıca kullanılan antialerjik silikon malzeme ile çocuklar saatleri güvenle takabilirler” diye konuştu.

KAMPANYA DEVAM EDİYOR

Mağazada saat kampanyalarının devam ettiğini söyleyen Mutlu, “2. ürün etiket yarısına kampanyamız uzun bir süredir devam ediyor.  Yeni yıla özel hediye almakta ya da karar vermede zorluk çekenler için gayet uygun bir kampanya. Birçok aksesuar bu kampanya dahilinde daha uyguna alınabilir” şeklindeki ifadelere yer verdi. Foto-Haber: Aigerim İRGEBAY

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası