banner
Gündem

‘Sağlık her şeyin üzerinde tedbirlerimiz de bu yönde’

aksaray belediyesi”ne ait emekli dinlenme evi pandemi koşullarında halk sağlığını korumak amacıyla bir süreliğine hizmete ara vermişti. geçtiğimiz günlerde emekli dinlenme evi tekrar hizmet vermeye başladı. normalleşme dönemi ile birlikte..

‘Sağlık her şeyin üzerinde  tedbirlerimiz de bu yönde’
banner
aksaray belediyesi”ne ait emekli dinlenme evi pandemi koşullarında halk sağlığını korumak amacıyla bir süreliğine hizmete ara vermişti. geçtiğimiz günlerde emekli dinlenme evi tekrar hizmet vermeye başladı.
normalleşme dönemi ile birlikte aşılama oranlarına bağlı olarak emekli evi tekrar hizmete açıldı. açıldığı günden itibaren vatandaşlardan yoğun ilgi görmeye başladı. koronavirüsün ülkemizde görülmeye başladığı andan itibaren her türlü önlemleri aldıklarını söyleyen belediye başkanı dr. evren dinçer; “aldığımız tedbirlerin arasında emekli evimizin hizmetine ara verme kararı almıştık. çünkü sağlık her şeyin üzerinde ve tedbirlerimiz bu yönde oldu. ancak ülkemiz genelinde aşılama işlemlerinin başarılı bir şekilde sürmesi ve hayatın normalleşmeye başlamasıyla birlikte bizler de gelen yoğun talep üzerine emekli lokalimizi yeniden açma kararı aldık. emekli dinlenme evine gelen vatandaşlar için pandemi koşullarında uygulanan maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaları konusunda önlem alacağız. pandemi şartlarını göz önünde bulundurarak açtığımız emekli evimizde tüm tedbirlerimizi aldık. vatandaşlarımızın sağlığı için tedbirler büyük hassasiyetle uygulanıyor” ifadelerini kullandı.
banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası