banner
Gündem

Şahin; ‘Aldığınız eğitimi mutlaka sahada geliştirin’

sultanhani”nda İkİ program aktİf sultanhani”nda İkİ program aktİf     aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, sultanhanı”nın ilçe olduğunu ve burada bir meslek yüksekokulu kurmak için çalışmalarının devam..

Şahin; ‘Aldığınız eğitimi  mutlaka sahada geliştirin’
banner

sultanhani”nda İkİ program aktİf sultanhani”nda İkİ program aktİf
 
 
aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, sultanhanı”nın ilçe olduğunu ve burada bir meslek yüksekokulu kurmak için çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
rektör Şahin, sultanhanı İlçesi”nde teknik bilimler meslek yüksekokulu”na bağlı olarak faaliyet gösteren programlarda eğitim-öğretim gören öğrencileri ziyaret etti. kısa zamanda sultanhanı İlçesi”nde önemli bir eğitim-öğretim ortamının oluşturulduğuna dikkat çeken Şahin, “bugün burada gördüklerimiz kısa zamanda gerçekleşti ve bunlar kendiliğinden olan şeyler değil. binanın tefriş edilmesi, çalışma odalarının ve dersliklerin oluşturulması, bahçe düzenlemeleri gibi çalışmaların ardından, bugün bu binamızda eğitim-öğretim yapabiliyoruz” dedi. hali hazırda ilçede iki programın aktif olduğunu kaydeden asÜ rektörü, “bir şeyler yeniyse elbette bazı sorunlar olabiliyor ve taşların yerine oturması zaman alabiliyor. sorunları çözmeye niyetli ve zaman içinde de bu sorunları çözen bir anlayışla gayret ediyoruz. belediye başkanımız başta olmak üzere; ilçe idarecilerine, akademisyenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz” dedi. İlçeliğin ardından sultanhanı”na bir myo kurulmasını gündemlerine aldıklarını da söyleyen prof. Şahin, “İlerleyen süreçte mevcut bina okulumuzun için yetersiz kalacaktır. burası bir myo”na dönüşürse büyüme daha anlamlı noktalara gidebilir. böyle olursa yeni bir bina hususu da gündeme gelebilir. tabi ki; bunlar yine ilçe yöneticileriyle yapılacak görüşmelerin ardından netlik kazanacaktır. Şu anda mevcut binada çalışmalarımız sürecek. Öğrencilerimiz burada aldıkları eğitimleri mutlaka sahada geliştirsinler” şeklinde konuştu.
yapılan açıklamanın ardından rektör Şahin, okul müdürü Öğretim görevlisi bektaş ayık ve akademisyenlerle birlikte derslikleri, atölyeleri ve sosyal donatıları gezdi, talepleri dinledi ve yapılabileceklerle alakalı notlar aldı. (haber merkezi)
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası