banner
Gündem

Şahin; ‘İş akışı üzerine istişarelerde bulunuyoruz’

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, asÜ”nün bugün geldiği noktada akademik ve idari tüm personelin çok kıymetli katkılarının olduğunu söyledi. aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin,..

Şahin; ‘İş akışı üzerine  istişarelerde bulunuyoruz’
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, asÜ”nün bugün geldiği noktada akademik ve idari tüm personelin çok kıymetli katkılarının olduğunu söyledi. aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, asÜ”nün bugün geldiği noktada akademik ve idari tüm personelin çok kıymetli katkılarının olduğunu söyledi.
personel daire başkanlığı akademik personel Şube müdürü fatih mengi ile sabah kahvaltısında bir araya gelen Şahin, belirli aralıklarla tüm personele benzeri ziyaretlerde bulunduklarını, bu ziyaretlerin hasbihal etme ve iş akışı üzerine istişarelerde bulunma adına önemli olduğunu belirtti. mengi ile 5 yılın üzerinde birlikte çalıştıklarına dikkat çeken Şahin, “amacımız Üniversitemizi daha gelişmiş; öğrencilerimiz, çalışanlarımız ve şehrimiz için çok daha güzel bir hale getirmek. bu gayemizde ilerlerken her çalışanımız son derece önemli katkılar sunuyor. biz, bu ziyaretlerimize göreve geldiğimiz günden beri devam ediyoruz. bundan sonra da sürdüreceğiz” dedi.
akademik personel Şube müdürü fatih mengi de ziyareti münasebetiyle prof. Şahin”e teşekkür etti. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası