banner
Gündem

Şahin’den rektör yardımcısı Deligöz’e hayırlı olsun ziyareti

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, 2006 yılı sonrasında kurulan üniversiteler arasında asÜ”nün üst basamaklarda yer aldığını, amaçlarının başarıyı daha da yukarılara taşımak olduğunu söyledi. aksaray Üniversitesi (asÜ)..

Şahin’den rektör yardımcısı  Deligöz’e hayırlı olsun ziyareti
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, 2006 yılı sonrasında kurulan üniversiteler arasında asÜ”nün üst basamaklarda yer aldığını, amaçlarının başarıyı daha da yukarılara taşımak olduğunu söyledi. aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, 2006 yılı sonrasında kurulan üniversiteler arasında asÜ”nün üst basamaklarda yer aldığını, amaçlarının başarıyı daha da yukarılara taşımak olduğunu söyledi.
rektör Şahin, kısa süre önce rektör yardımcılığı görevine başlayan prof. dr. engin deligöz”ü ziyaret etti. kendisini tebrik eden ve yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Şahin, uyumlu çalışmalar ve samimi gayretlerin, beraberinde başarıyı da getirdiğini söyledi. gerek fiziki bakımdan yaşanan gelişmeler, gerek akademik manada elde edilen başarılar, gerekse öğrenci tercihi ve sayısı itibariyle bulunulan noktayı önemsediklerini kaydeden Şahin, “her zaman dile getirdiğimiz gibi, Üniversitemizdeki her güzel iş bir ekip çalışmasının ürünüdür. engin hocamız bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarımızda bizlere önemli katkılar sunacaktır. kendisine başarılar diliyoruz. hep birlikte ortak amacımız Üniversitemizi daha da geliştirmek, şehrimiz başta olmak üzere ülkemiz için değer üretmektir” şeklinde konuştu.
prof. deligöz de, asÜ”ye katkı sunmak adına üzerlerine düşen vazifeyi en iyi şekilde yerine getirmenin gayretinde olacaklarını belirterek, rektör Şahin”e teşekkür etti.  (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası