banner
Gündem

Sanayide bahar bereketi

aksaray”da oto cam sektöründe 40 yılı aşkın bir süredir hizmet veren Şammas patır, cam filminin araç camlarının kırılmasını önlediğini ve ayrıca zararlı güneş ışıklarını da kestiğini kaydetti. aksaray”da oto cam..

Sanayide bahar bereketi
banner

aksaray”da oto cam sektöründe 40 yılı aşkın bir süredir hizmet veren Şammas patır, cam filminin araç camlarının kırılmasını önlediğini ve ayrıca zararlı güneş ışıklarını da kestiğini kaydetti.
aksaray”da oto cam sektöründe 40 yılı aşkın bir süredir hizmet veren Şammas patır, cam filminin araç camlarının kırılmasını önlediğini ve ayrıca zararlı güneş ışıklarını da kestiğini kaydetti. sektöre dair bilgiler veren patır; “aksaray”da 8 tecrübeli personelimiz ile oto cam ve aksesuar sektöründe hizmet veriyoruz. sektörde şükürler olsun 40 yılı devirdik. gerek iş tecrübesi, gerekse güven konusunda aksaray halkı ile 40 yıllık bir dostluk kurduk. geniş ürün yelpazesi, orijinal kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımızla sizlerin hizmetinde olmaya devam ediyoruz."diye konuştu.
bahar mevsimi ile işlerimiz açıldı
oto cam ustası Şammas patır; "havaların ısınması ile işlerimizde gözle görülür bir artış yaşanmaya başladı. amacımız müşterilerimizin sorunlarına her zaman kısa sürede çözüm bularak onların memnuniyetlerini sağlamak ve mağduriyetlerini gidermektir. bu amaç doğrultusunda araçlarınızın camlarını yüzde yüz yerli sermaye olan doraglass marka ve kalitesi ile değiştiriyoruz. cam değişimlerinin yanı sıra film, oto aksesuarları alanlarında da hizmet veriyoruz. İşletmemizde kaskodan ücretsiz cam değişimi yapıyoruz.”dedi.
kaza esnasında camın kırılıp parçalanmasını yaralanmaları önlüyor
cam filmi ile araç camının kırılmasının engellendiğini ifade eden patır; “cam filminin avantajları dışarından alınan bir darbede camın kırılmamasını sağlıyor. bunun yanında zararlı güneş ışınlarının 30-80 arasında kesmesini sağlıyor. bunların yanı sıra kaza esnasında camın kırılıp parçalanmasını yaralanmaları önlüyor. aracın iç dizaynı ve oturak kılıflarının ve göğüs çatlamasını engelliyor. bu yaptığımız cam filmlerinin 1yıl ile 10 yıl arasında bir ömrü var."diye konuştu. foto-haber: ali furat
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası