banner
Gündem

‘Sandıktan milletin iradesi çıkmıştır’

baŞkan yazgi: “halkimiz oyunu İstİkrardan yana kullanmiŞtir. aksaray”imiz cumhurbaŞkanimiza olan gÜvenİ sandikta yansitarak yÜzde 76 gİbİ bİr oranla gÜçlÜ bİr destek vermİŞtİr”   aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, 24..

‘Sandıktan milletin iradesi çıkmıştır’
banner

baŞkan yazgi: “halkimiz oyunu İstİkrardan yana kullanmiŞtir. aksaray”imiz cumhurbaŞkanimiza olan gÜvenİ sandikta yansitarak yÜzde 76 gİbİ bİr oranla gÜçlÜ bİr destek vermİŞtİr”
 
aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, 24 haziran seçimleri ile ilgili değerlendirmede bulundu. ‘24 haziran ülkemizi için milat tarihi olacak” diyen başkan yazgı, “24 haziran seçiminde milletimiz iradesini ortaya koymuştur. Şehrimizde yaşayan hemşerilerimiz cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan”a olan güveni tazelemiş ve yüzde 76 gibi oranla güçlü bir destek vermiştir. cumhur İttifakına oy veren, herkese gönülden teşekkür ediyorum” dedi.
24 haziran tarihinde millet olarak sandık başına gidererek herkesin tercihini kullandığını söyleyen başkan yazgı, “bu seçim, ortaya koyduğumuz hedeflere daha hızlı ve etkin şekilde ulaşmamıza vesile olacaktır. o yüzden 24 haziran tarihi türkiye”nin dönüm noktasının tarihidir” ifadelerini kullandı.
milletimizin seçimlerde yine istikrardan yana tercih yaptığını açıklayan başkan yazgı, “gerçekleşen seçimde cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan”ın halkın desteğini alarak birinci turda zaferle çıkmasını bilmiştir. Ülkemiz, bu seçimlerde dünyaya demokrasi dersi vermiş. milletin iradesinin nasıl tecelli ettiği tüm dünya izlemiştir. seçimlerde ülkemizin önüne geçmek isteyenler bir kez daha emellerine ulaşamamış, yenilmişledir. Ülkemizde seçim en çok mazlum İslami coğrafyasında sevinçle karşılanmıştır.
aksaray”ımız seçimlerde cumhurbaşkanımıza olan güveni sandıkta yansıtmıştır. yüzde 76 gibi bir oranla güçlü bir destek vermiştir. ben şahsım adına sandık başına gidip oy kullanan tüm aksaray halkına teşekkürlerimi sunuyorum. sandıktan milletin iradesi çıkmıştır” dedi.
cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan başkanlığında, ülkemizin 2023 hedeflerine istikrar ve güvenle ulaşacağını söyleyen başkan yazgı, 24 haziran seçimlerinin başta şehrimiz olmak üzere vatanımıza, milletimize, tüm İslam Ümmetine hayırlı olması temennisinde bulundu. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası