banner
Gündem

Sebze ve meyve hali esnaflarına ziyaret

  aksaray belediye başkanı evren dinçer haftanın ilk gününe yaş sebze ve meyve hali”nde esnafları ziyaret ederek başladı.   aksaray belediye başkanı evren dinçer haftanın ilk gününe yaş sebze ve..

Sebze ve meyve  hali esnaflarına ziyaret
banner

 
aksaray belediye başkanı evren dinçer haftanın ilk gününe yaş sebze ve meyve hali”nde esnafları ziyaret ederek başladı.
 
aksaray belediye başkanı evren dinçer haftanın ilk gününe yaş sebze ve meyve hali”nde esnafları ziyaret ederek başladı.
 
belediye başkanı evren dinçer, başkan yardımcıları ve beraberindeki birim müdürleriyle birlikte halde istişare toplantısı yaptı ve ardından hal esnaflarını tek tek ziyaret ederek istek ve önerilerini dinledi. dinçer, esnaflarla yaptığı görüşmede isteklerini ve önerilerini dinlerken bazı esnaflar işyerlerinin önündeki alanlara asfalt yapılması talebinde bulundu. başkan dinçer, belediye görevlilerine konuyla ilgili gerekli çalışmaların yapılması konusunda talimat verdi.
 
dinçer; “haftanın ilk gününe hal esnaflarımızı ziyaret ederek başladık. esnaflarımızla istişarede bulunarak istek ve önerilerini dinledik. her zaman olduğu gibi bundan sonrada esnaf ziyaretlerimiz devam edecek. hal esnaflarımız henüz günün ilk ışıklarında ekmek teknelerini açarak her daim taze ve sağlıklı ürünler bulunduruyorlar. bu kolay iş değil, bu bağlamda hal esnafımıza verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyor hayırlı ve bol kazançlar diliyorum.” şeklinde konuştu. (haber merkezi)
 
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası