banner
Gündem

Şehir renklendi

aksaray belediyesi, şehrin birçok noktasına dikmeye başladığı mevsimlik çiçekleri kendi bünyesindeki üretim tesislerinde yetiştiriyor. Şehir genelinde başlayan çiçek dikiminde daha çok kış mevsimi şartlarına uygun menekşe, kasımpatıları tercih ediliyor. aksaray..

Şehir renklendi
banner

aksaray belediyesi, şehrin birçok noktasına dikmeye başladığı mevsimlik çiçekleri kendi bünyesindeki üretim tesislerinde yetiştiriyor. Şehir genelinde başlayan çiçek dikiminde daha çok kış mevsimi şartlarına uygun menekşe, kasımpatıları tercih ediliyor.
aksaray belediyesi kendi seralarında çeşitli türlerde mevsimlik çiçek üretiliyor. Üretilen çiçekler, park ve bahçeler müdürlüğü ekiplerince şehir genelindeki park, bahçe, kavşak, refüj, bulvar ve cadde yan bantlarına dikilerek şehir çiçeklerin rengarenk görüntüsü ile bezeniyor.
tüketen değil üreten bir belediye anlayışı ile hareket ettiklerini dile getiren belediye başkanı dr. evren dinçer “İhtiyaç duyduğumuz süs bitkilerini ve çiçeklerini kendimiz üreterek bütçemizde tasarruf sağlıyoruz. cadde ve sokaklarımızı süsleyen çiçekleri kendimiz üreterek kaynaklarımızı daha verimli bir şekilde kullanıyoruz. ziraat mühendislerimizin kontrolünde sulama ve bakımları yapılarak yetiştirilen mevsimlik çiçek ve fidanlarımızı park, bahçe ve yeşil alanlarımızda değerlendiriyoruz. Şehrimizin her noktasının daha yeşil, daha renkli ve daha güzel bir görüntüye ulaşmasını hedefliyoruz” dedi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası