banner
Gündem

​Şehr-i Süleha’ya, yeni bir külliye daha kazandırılıyor

aksaray”da ihtiyaç duyulan mahallelerde yapımı devam eden cami ve kur”an kurslarına büyük bir proje daha eklendi. aksaray”da ihtiyaç duyulan mahallelerde yapımı devam eden cami ve kur”an kurslarına büyük bir proje..

​Şehr-i Süleha’ya, yeni bir külliye daha kazandırılıyor
banner

aksaray”da ihtiyaç duyulan mahallelerde yapımı devam eden cami ve kur”an kurslarına büyük bir proje daha eklendi. aksaray”da ihtiyaç duyulan mahallelerde yapımı devam eden cami ve kur”an kurslarına büyük bir proje daha eklendi.
merkeze bağlı nakkaş mahallesi hacı kerim yardımlı İmam hatip ortaokulu karşısında yeni cami ve külliye temeli atıldı. hayırsever hulusi altın”ın bağış yaptığı arsa üzerine yapılacak cami ve külliyesi için temel atma merasimi düzenlendi. 24 nisan 2018 salı günü aksaray müftülüğü ve türkiye diyanet vakfı aksaray Şubesince tertip edilen program hacı kerim yardımlı İmam hatip ortaokulu öğrencisinin kur”anı kerim tilavetiyle başladı. İl müftüsü cemalettin bal cami ve kur”an kurslarının hayatımızdaki önemine değinerek yaptığı konuşmada külliyenin Şehr-i sülehamız için din hizmetleri ve din eğitimi bakımından güzel bir kazanım olacağını ve mahallenin büyük bir eksikliğini gidereceğini ifade etti. akabinde hayırsever vatandaşları tanıtarak cami ve külliyesi için katkı sağlayan hayırseverlere teşekkür etti. sonrasında tekbirlerle kurban kesildi ve müftü bal”ın duasıyla temel atma merasimi gerçekleştirildi. program çeşitli ikramlarla son buldu.
temel atma merasimine müftü cemalettin bal ile birlikte t.d.v. yönetim kurulu Üyeleri, birçok kurum ve kuruluş amiri,  hayırseverler, öğrenciler ve mahalle sakinleri katıldı. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası