banner
Gündem

‘Şehrimizde ihtiyaç duyulan hizmetleri hızla yapıyoruz’

baŞkan dİnçer; ‘hizla nÜfusu artan ve gelİŞen Şehrİmİz İçİn çaliŞmalarimiz devam edİyor”   aksaray belediyesi ekipleri şehrin muhtelif yerlerinde alt yapı ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor. ekipler planlanan programlarla..

‘Şehrimizde ihtiyaç duyulan  hizmetleri hızla yapıyoruz’
banner

baŞkan dİnçer; ‘hizla nÜfusu artan ve gelİŞen Şehrİmİz İçİn çaliŞmalarimiz devam edİyor”
 
aksaray belediyesi ekipleri şehrin muhtelif yerlerinde alt yapı ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor. ekipler planlanan programlarla bölge bölge çalışmalarını sürdürecek.
Şehrimiz hızlı nüfus artışı ile her geçen gün ihtiyaçlarda artmaya devam ediyor. yeni yolların yanı sıra gözle görünmeyen ihtiyaç olan alt yapı çalışmaları farklı noktalarda yapılıyor.
aksaray Üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesinin olduğu bölgede imara uygun ihtiyaç duyulan yerlerde yol açma çalışmaları devam ediyor. yeni yapılan binaların ihtiyaç duyduğu içme suyu hattı çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.
belediye ekipleri tacinmahallesinde yapılan yeni binaların kanalizasyon bağlantılarını yapıyor ve içme suyu hatlarını teknolojiye uygun olan polietilen borular döşeniyor.
belediye ekipleri tacin mahallesinde imara uyun olarak açılan yollarda bulunan binaların içme suyu ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla günümüz teknolojisine uygun 860 metre polietilen borular döşeyerek çalışmalarına devam ediyor.
aksaray belediye başkanı evren dinçer yaptığı açıklamada “hızla nüfusu artan ve gelişen şehrimiz için yeni yollar ve alt yapı üst yapı çalışmalarımızı şehrimizin farklı noktalarında devam ediyoruz. günümüz teknolojisine uygun malzemeler kullanarak aksaray belediyesi olarak yeni teknolojileri yakından takip ederek şehrimize uygulayacağız. her geçen gün ihtiyaçları artan şehrimizin ihtiyaçlarını karşılamak için ekiplerimizle birlikte gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.  (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası